Inloggen

Veehouderij

Op zoek naar een baan?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de veehouderijsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de veehouderij! Of het nu gaat om veehouderijen met pluimvee of varkens, melkveehouderijen of diervoederproducenten (feed), fokkerijen of agrarisch-adviesbureaus, wij vinden dé baan voor jou.

Na een intakegesprek, op ons kantoor of digitaal, gaan we voor jou op zoek naar de beste match in de veehouderijsector. Heb je zelf al direct gesolliciteerd op een vacature in de veehouderij? Dan introduceren wij je na het intake gesprek bij de opdrachtgever die je, op basis van jouw cv en onze motivatie, uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Waar wacht je nog op?

Ontdek nu onze veehouderij vacatures

Op zoek naar personeel?

Je bent eigenaar van een bedrijf in de veehouderijsector en je zoekt vakmensen om een bepaalde functie in te vullen? Wij zijn dé recruitmentspecialist voor de veehouderijsector. 

Ons werving-en-selectiebureau voor veehouderijprofessionals heeft door de jaren heen talloze bedrijven in contact gebracht met de juiste mensen. Als werving-en-selectiebureau in de veesector zijn we zeer veelzijdig en beschikken we over een groot netwerk. We hebben voor een grote groep gewaardeerde klanten functies ingevuld van specialist pluimvee tot adviseur varkenshouderij, van technisch specialist rundveevoeding tot area sales manager en van specialist bedrijfsontwikkeling tot commercieel adviseur diergezondheid.

Aan de hand van het door jouw geschetste profiel maken wij een vacature en gaan daarmee op zoek naar de juiste mensen voor jouw bedrijf. Je selecteert zelf de meest geschikte kandidaat. Wij staan achter onze professionals en stellen hen graag aan je voor!

Ontdek nu onze veehouderij kandidaten

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.