Header Green People Recruitment
Inloggen

Bedankt voor het scannen!

Wat leuk dat je ons bezocht hebt op de Carrièredag HVHL

 

Wie zijn wij?

Green People Recruitment is een resultaatgerichte dienstverlener voor werving, selectie en loopbaanontwikkeling in de food, tuinbouw, veehouderij, agrotechniek en duurzaamheid. We bemiddelen tussen organisaties en bedrijven in deze sectoren en mbo+-, hbo- en universitair opgeleide kandidaten. 


Waarom Green People Recruitment?

Onze klant- en servicegerichte houding heeft geresulteerd in een groeiend bestand van toonaangevende klanten en een enorme database met agro- en foodkandidaten. Duurzame relaties, een persoonlijke benadering, een breed assortiment aan diensten en flexibiliteit zijn onze belangrijkste pijlers en zorgen ervoor dat we optimaal maatwerk kunnen bieden. Daarnaast komt ons betrokken team uit de agro- en foodsector en kent deze van binnenuit. Ook beschikken we over een enorme ervaring in de werving- en selectiebranche. 


Op zoek naar een baan? 

Ben jij op zoek naar een interessante en inspirerende baan in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek of foodsector? Green People Recruitment biedt jou uitstekende carrièreperspectieven bij toonaangevende agro- en foodbedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de agro- en foodbranche. Een aanbeveling bij bedrijven via ons werkt vaak sneller en sterker dan een eigen sollicitatie.

Klik hier voor onze starters vacatures!


Schrijf je in! 

Schrijf je bij ons in! Door je in te schrijven kun je sneller solliciteren en krijg je inzicht in al je sollicitaties. Na de inschrijving nemen wij contact met je op en gaan we proactief op zoek naar een baan die bij jou past!

Inschrijven

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.