Inloggen
Nieuws

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen!

Vandaag vieren wij een bijzondere mijlpaal bij Green People Recruitment. Onze topper Sjors is morgen namelijk 10 jaar in dienst. Een mooie mijlpaal om vandaag alvast bij stil te staan.
We hebben hem dan ook verrast met een welverdiend dagje weg om volop van te genieten! We wensen hem namens het hele team veel plezier! 


Sjors: "Graag wil ik alle kandidaten, klanten, en natuurlijk mijn collega’s bedanken voor de mooie jaren tot nu toe! Het werken in de recruitment sector is een vak apart, met daarbij de dynamiek in de Agri & Food business maakt het voor mij een perfecte combinatie.

Persoonlijk contact, kwaliteit leveren en verder kijken dan alleen een profiel zijn onderdelen die belangrijk voor mij zijn geweest in het succes van de afgelopen jaren. De komende jaren wil ik (en Green People Recruitment) daarin verder ontwikkelen en gaan we verder met de groei van de afgelopen jaren."


Bedankt Sjors, op naar nog vele jaren! 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.