Inloggen
Nieuws

Even voorstellen: stagiair marketing

In deze blog maak je kennis met onze nieuwe marketing stagiair: Max Leeder.

"Mijn naam is Max Leeder en ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Venlo en zit in het 3e en tevens laatste jaar van de opleiding Marketing & Communicatie Specialist (MBO 4) in Eindhoven. In mijn vrije tijd maak ik muziek en ben ik graag bij mijn vriendin, familie of vrienden.

Tijdens deze stage zal ik Jennifer, Marketeer bij Green People Recruitment, ondersteunen. Mijn taken omvatten onder andere het creëren van content voor sociale mediaplatforms zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Daarnaast werk ik aan het verbeteren van de website, SEO-optimalisatie, het versturen van nieuwsbrieven en een onderzoek naar SEO-optimalisatie.

Tijdens mijn vorige stage heb ik mogen proeven aan de kant van de hospitality, ik ben erg benieuwd om te leren hoe marketing in een commercieel bedrijf werkt.

De eerste week was natuurlijk even wennen en kennismaken. Gelukkig werd ik door mijn collega's met open armen ontvangen, wat ervoor zorgde dat ik me direct op mijn gemak voelde. Jennifer betrok mij direct bij de lopende projecten, waardoor ik al snel mijn draai vond binnen het team. Mijn favoriete moment van de week? Dat is zonder twijfel de vrijdagmiddaglunch. Elke vrijdag verzorgt een ander bedrijf binnen ons bedrijfspand de lunch, waardoor we hier vervolgens gezamenlijk van kunnen genieten. Ook is de personeelsvereniging van Green People Recruitment erg leuk! Er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Ik ben erg benieuwd wat de komende tijd bij Green People Recruitment zal brengen!"

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.