Inloggen
Info

Nieuwe Specialisatie: Duurzaamheid

Duurzaamheid, je ziet het op steeds meer plekken terugkomen. Zelf staan wij ook voor een duurzame toekomst. Met een duurzame werkplek in het groen; compleet met vier elektrische laadpalen, elektrisering van ons wagenpark, vogelhuisjes en een insectenhotel, zetten wij ons daarvoor in. 
 
Duurzame productie en behoud van onze planeet is bijna dagelijks in het nieuws en ontzettend belangrijk voor de leefbaarheid van onze aarde, onze maatschappij én voor de werkgelegenheid. Of het nu gaat om duurzame energiebronnen, waterveiligheid, stikstof problematiek en de aantrekkelijkheid van onze leefomgeving, onze klanten zijn hier al jaren intensief mee bezig en Green People Recruitment heeft ze ondersteunt met het vinden van de juiste kandidaten hierin.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en dit effectief te communiceren in de arbeidsmarkt, introduceert Green People Recruitment een nieuwe specialisatie: Duurzaamheid.

wCvoHhQEzcoNwAAAABJRU5ErkJggg==
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder op onze website naar welke vacatures wij reeds open hebben staan of neem contact op om ook voor jouw organisatie een duurzame match te maken!

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.