Inloggen
Nieuws

Vera van der Sterren partner bij Green People Recruitment

Per 28 juli 2022 is Vera van der Sterren aangetreden als Partner bij Green People Recruitment.

Vera van der Sterren, Consultant - Partner
Na haar Bachelor Economie en Master Strategie, Marketing & Distributie werkte Vera jarenlang bij Ideal Standard om vervolgens ruim 6 jaar als zelfstandig ondernemer te werken. Sinds 2018 is Vera succesvol headhunter en mede verantwoordelijk voor de uitbouw van onze activiteiten in de Agri & Food. 

Marco Janssen & Jos van Kleef, directie Green People Recruitment: 
“Met deze stap geven we verder vorm en inhoud aan onze ambitie om Green People Recruitment verder uit te bouwen. Vera is nu de derde medewerker, naast Sjors Göbbels en Else van den Beukel, die nu ook aandeelhouder wordt. Het team van Green People groeide sowieso de afgelopen 2 jaar door. Ook voor onze groeiende groep (inter)nationale klanten in de Agro & Food Business is het goed nieuws. De continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening is met al deze toppers duurzaam verzekerd!"
 

V.l.n.r. Else van den Beukel (Partner), Jos van Kleef (Directie), Vera van der Sterren (Partner), Sjors Göbbels (Partner) en Marco Janssen (Directie)

Green People Recruitment bemiddelt tussen mens en organisatie in de food, agrotechniek, tuinbouw en veehouderij. Wij zijn dé matchmaker voor nationale en internationale ondernemingen in de Agribusiness, Food en Industrie. Onze diensten richten zich op Executive Search, Recruitment en Werving & Selectie van hbo- of academische functies. 

Voor meer info, bel of mail ons:

077- 3557245         info@greenpeoplerecruitment.com

 

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.