Inloggen
Nieuws

Even voorstellen: stagiaire marketing

In deze blog maak je kennis met onze nieuwe marketing stagiaire; Guusje Roelofs. 


Foto door: Jennifer Linders

Kun je iets meer over jezelf vertellen?
Mijn naam is Guusje en ik loop sinds eind augustus stage bij Green People Recruitment. Ik ben 17 jaar en ik zit op dit moment in het tweede jaar van de opleiding Marketing en Communicatie Specialist op het Gilde in Venlo. Naast mijn studie rijd ik paard en kijk ik graag formule 1. Ook werk ik bij de Jumbo in Maasbree als vakkenvuller. 

Hoe ben je terecht gekomen bij Green People Recruitment?
Dankzij een mederuiter op de manege, zij vertelde mij dat Green People Recruitment op zoek was naar een marketing stagiair. Ik besloot te solliciteren en verrassend genoeg werd ik de volgende dag al uitgenodigd voor een gesprek.

Wat zijn je taken bij Green People Recruitment?
Ik ga met verschillende projecten aan de slag waaronder het maken van een marketingkalender, brand manual, content voor social media (o.a. blogs) en landingspagina’s. Daarnaast ga ik een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Ook ga ik meedenken over kleinere ideeën/projecten binnen het bedrijf.

Wat zijn je verwachtingen voor de stageperiode bij Green People Recruitment?
Ik hoop deze stage meer te leren over wat er in het bedrijfsleven speelt aan marketing -en communicatieactiviteiten. Ook hoop ik veel te leren over hoe bepaalde programma’s werken en hoe je aantrekkelijke social media posts maakt.

Hoe was de eerste week bij Green People Recruitment?
De eerste week is goed bevallen, het was een hele leuke en leerzame week! Samen met Jennifer ben ik onder andere naar de HAS Green Academy geweest en aan de slag gegaan met Canva. Ook heb ik een LinkedIn account aangemaakt en ben ik meer te weten gekomen over Green People Recruitment. Ik merk wel dat ik nog veel moet leren over het marketingvak en de werkwijze binnen Green People Recruitment. Maar ik heb er al het vertrouwen in dat dit goed gaat komen!  Ik mag de komende maanden onder andere zelfstandig aan de slag met verschillende opdrachten, heb leuke collega’s en een goede begeleiding.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.