Inloggen

Food professionals

Corporate Recruiter

Opleiding: Hotelschool Vakgebied: Recruitment

Deze doorzetter is zijn carriere gestart in de horeca, maar heeft 8 jaar geleden besloten een switch te maken naar recruitment. Deze sprong in het diepe heeft goed uitgepakt en hij heeft al meerdere keren een afdeling mogen opzetten. De kandidaat is resultaatgericht, stressbestendig en creatief in het vinden van oplossingen. Hij is goed in relatiebeheer en is een echte kartrekker in projecten. Hij is op zoek naar een bedrijf waar hij de corporate recruitment kan opzetten of uitbreiden. Hij wil graag fulltime werken en is per direct beschikbaar.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv27760.
 

Sales, productontwikkeling of kwaliteit

Opleiding: HAS: Food Innovation Vakgebied: Food/Duurzaamheid

Deze kandidaat heeft ervaring met het ontwikkelen en werken met producten, met name plantaardige. Hij heeft onlangs zijn opleiding in Food Innovation afgerond en hecht veel waarde aan duurzaamheid. Bij projecten waar hij zelf verantwoordelijkheid voor kreeg, heeft hij duurzaamheid altijd (waar mogelijk) geïntegreerd. Hij heeft deelgenomen aan de “topklas ondernemen”, waardoor hij kennis heeft gemaakt met de ondernemingswereld. Hoewel hij tijdens zijn opleiding weinig ervaring heeft opgedaan in kwaliteitsmanagement, staat hij ook open voor verdere ontwikkeling hierin.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG27685. 

Productmanager / MT

Opleiding: BSc. Management, Economie en Recht Vakgebied: Productmanager / MT

Deze kandidaat heeft zijn loopbaan in de voedingssector gestart, met een focus op de verwerking en handel van noten, voornamelijk in Benin, Afrika. Later heeft hij zijn vaardigheden in het opzetten en ontwikkelen van ketens verder uitgebreid, waar hij zich ook richtte op de AGF-sector. Momenteel biedt hij advies aan bedrijven die soortgelijke ketens willen opzetten, met projecten variërend van het minimaliseren van afval in de bananenketen in West-Kenia tot de verwerking van zonnebloempitten in Zambia.
Hij heeft een sterke interesse in Primeale vanwege hun reputatie in de sector en het bedrijfsmodel dat duurzaamheid en eigen productie, vooral in (Franstalig) Afrika, centraal stelt. Deze kandidaat staat bekend als een energieke en goed voorbereide professional. Hij stelt kritische vragen en is zeer geïnteresseerd in de visie van een bedrijf. Met zijn optimisme en positieve instelling zou hij een waardevolle aanwinst zijn voor elk team.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA27576.  

Accountmanager Retail Benelux

Opleiding: Hbo Bedrijfseconomie Vakgebied: AGF/Food

Met een stevige basis in vruchtgroenten en een brede kennis van het hele assortiment, is deze kandidate haar carrière in de AGF-sector gestart. Wat begon als een bijbaan op de afdeling Supply Chain Management, groeide al snel uit tot een succesvolle overstap naar sales, waar ze zich opwerkte tot Senior Verkoopste. Deze kandidate is per 1 juli beschikbaar, maar staat open voor eerder starten als de perfecte droombaan voorbijkomt. Met haar enthousiasme, ervaring en gedrevenheid is ze klaar voor een nieuwe uitdaging in de bruisende wereld van de foodsector. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA27713. 

Senior Product Marketing Manager

Opleiding: HESchool: Commerciele Economie Vakgebied: Food 

Deze kandidaat heeft haar opleiding Commerciële Economie afgerond met een specialisatie in International Marketing Management. Haar passie ligt bij Product/ Marketing Management. Ze deelt graag haar kennis met andere, maar hoeft niet perse een leidinggevende rol te hebben. Ze werkt graag samen met R&D en bedrijven om nieuwe producten op de markt te krijgen, ze denkt graag strategisch mee en heeft de meeste affiniteit met de industrie/voedselproductie omgeving. Ze is 40 uur per week beschikbaar. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVH27664 . 

QA Medewerker

Opleiding:

HLO Life Sciences

Vakgebied:

QA Mederwerker

Vanuit zijn studie is hij bij zijn werkgever gaan werken, waar hij nu al 14 jaar werkzaam is. Hij is altijd werkzaam geweest op de kwaliteitsafdeling. Als KAM- medewerker loopt hij onder andere controle rondes, beoordeelt hij producties voor vrijgeven of blokkeren, doet verificaties van CCP’s, valideert hij nieuwer machines en productielijnen, schrijft instructies en geeft trainingen. Deze loyale werknemer is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging om hem weer nieuwe dingen te leren.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG15746. 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.