Food Quality kandidaten

KANDIDAAT PROFIEL 1:

Referentienummer: CGRMJ1994
Geslacht: Man    
Leeftijd: 35 - 40
Vakgebied: Medewerker Bedrijfsbureau
Opleidingen: 
- HBO, NHTV, Verkeerskunde

Deze rustige, nuchtere kandidaat heeft veel werkervaring in voorraadbeheer, planning en klantencontact. Hij regelt de zaken van-A-tot-Z voor (internationale) klanten, productielocaties en logistieke dienstverleners. Ondanks dat zijn werk nu heel afwisselend is, mist hij de connectie met de productie. Deze kandidaat kan goed luisteren en het overzicht bewaren, is stressbestendig en  leergierig. Hij is aan het rondkijken naar een gelijkwaardige functie binnen een productiebedrijf in de foodsector. 

Meer weten over deze complete Medewerker Bedrijfsbureau? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ1994.

KANDIDAAT PROFIEL 2:

Referentienummer: CGRV 20398
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: Kwaliteit
Opleidingen: 
- HBO, Food & Business, Kwaliteit

Deze vriendelijke kandidate wist al heel snel dat kwaliteit de richting is waar ze later werkzaam in wil zijn. Ze werkt graag nauwkeurig en heeft alle stages toegespitst op kwaliteit. Na haar studie had ze meteen werk, als QA medewerker. Het werk is erg leuk, maar binnen het bedrijf de sfeer zeer onrustig. Daarom dat ze rustig aan het rondkijken is naar een leuke QC/QA functie 

Meer weten over deze kwaliteitsdame? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 20398.

KANDIDAAT PROFIEL 3:

Referentienummer: CGRPA21163
Geslacht: Man    
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: Inkoop Manager
Opleidingen: 
- Hbo Inkoopmanagement
- NEVI 1 & 2

Deze enthousiaste kandidaat is na zijn studie snel tot inkoper doorgegroeid. In die functie begon hij met handelsinkoop en maakte enkele jaren later de groei naar fabrieksinkoop, waarbij hij grondstoffen inkocht en leerde leveranciers-beoordelingen uit te voeren. De dynamiek van de food-industrie vindt hij geweldig. Door intensief met de kwaliteitsmanager samen te werken, heeft hij zich de kennis van deze industrie eigen gemaakt. Zo weet hij hoe (productie)processen, voedings- en nutritionele waarden etc. van belang zijn voor een goed product. Dit in combinatie met zijn inkoopkennis maken hem tot een complete medewerker. Bij zijn huidige werkgever heeft hij het leveranciersbestand van 1 naar 5 internationale leveranciers uitgebreid. Hij houdt van korte lijntjes, samenwerking en heeft graag de vrijheid om te pionieren.

Meer weten over deze complete inkoopmanager? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA21163.

KANDIDAAT PROFIEL 4:

Referentienummer: CGRSG9423
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 35-40
Vakgebied: QA Specialist 
Opleidingen: 
- HBO Kwaliteitsmanagement

Deze kandidaat heeft zich vanaf 2012 ontwikkeld tot een echte QA Specialist in de food business. Op dit moment heeft ze een combinatie functie waar QA en QC taken naar voren komen. Ze is gewend om een afdeling te coördineren maar is niet een echte manager. Taken zoals interne en externe audits, klachtenanalyses en klachtenafhandeling, contact onderhouden met klanten en leveranciers en de vertaalslag van kwaliteit naar productie spreken haar erg aan. Deze gedreven perfectionist staat open voor een job van 4 dagen in de week.

Meer weten over deze kwaliteitsmedewerker? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG9423.

KANDIDAAT PROFIEL 5:

Referentienummer: CGRV 21213
Geslacht: Man
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Winkel Accountmanager 
Opleidingen: 
- HBO Food & Business

Deze kandidaat heeft vanwege zijn werk veel wijncursussen gevolgd. Van verkoopbinnendienst doorgegroeid naar Brand Manager. Hier heeft veel mogen leren m.b.t. marketingstrategie, budgetbeheer en het uitrollen van acties. Echter miste hij het contact met de klant. Als Winkel Accountmanager doet hij werk waar hij het beste in is. Door de gevolgen van corona is hij nu weer opzoek naar een nieuwe uitdaging.  Deze open, vriendelijke kandidaat is erg creatief en ondernemend. Hij heeft veel werkervaring binnen de Retail en is gewend met targets te werken. 

Meer weten over deze Winkel Accountmanager? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 21213.

KANDIDAAT PROFIEL 6:

Referentienummer: CGRSG14427
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: QA/QC Medewerker
Opleidingen: 
- MAS levensmiddelentechnologie

Deze dame is 24 tot 28 uur per week beschikbaar voor een positie in de kwaliteitsdienst. Ze heeft ervaring met QA/QC taken en het laatste jaar gedeeltelijk QESH taken. Ze is het sterkst in het uitvoerende gedeelte, denk daarbij aan: BRC/IFS handboek bijhouden, audits voorbereiden, laboratorium werkzaamheden, specificatiebeheer en overige administratieve handelingen. 

Meer weten over deze QA / QC Medewerker? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14427.

KANDIDAAT PROFIEL:

Referentienummer: CGRVv20857
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd:30 - 35
Vakgebied: Product Development
Opleidingen: 
- WO Food Technology

Deze enthousiaste kandidate is gespecialiseerd in foodtechnologie. Als hobby is ze goed in fotografie en door haar creatieve inslag heeft een nieuw product ontwikkeld en in de markt gezet. Ze beheerst het traject van analyseren, vernieuwen of toevoegen van ingrediënten, maken van nieuwe recepten, sensorische testen tot aan productvideo’s maken om het product goed in de markt te zetten. Deze kandidate is stressbestendig, werkt gedetailleerd en kan heel goed zelfstandig werken en werkt graag met deadlines.  

Meer weten over deze creatieve dame? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRVv20857

KANDIDAAT PROFIEL:

Referentienummer: CGRMJ20816
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 35 - 40
Vakgebied: Productmanagement / Inside Sales & Marketing
Opleidingen: 
- Hbo Commerciële Economie & Marketing

Deze workaholic is in het begin van haar carrière in het diepe gegooid van de AGF-wereld, waardoor ze uitstekend kan meedeinen in een dynamische omgeving. Ze heeft altijd als Inside Sales Medewerkster binnen een AGF-bedrijf gewerkt en is zich daarbij de laatste jaren steeds meer op  productmanagement gaan richten. Eén van de resultaten die ze behaald heeft, was het in kaart brengen van alle producten en het samenvoegen van productgroepen. Dit deed ze in nauw contact met de werkvloer. Ter ondersteuning van dit soort verbeteringen heeft ze dit jaar een LEAN-cursus gevolgd. Deze enthousiaste dame is een betrouwbare, klantgerichte en proactieve medewerkster.. Bij haar geldt afspraak-is-afspraak.. Ze ambieert een spilfunctie in de AGF waarbij ze tevens ruimte heeft voor processen te verbeteren, maar wel met een commercieel tintje. 

Meer weten over deze pragmatische kandidate? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ20816.

KANDIDAAT PROFIEL:

Referentienummer: CGRSG20832
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 40 - 45
Vakgebied: Product Development
Opleidingen: 
- HAS Voedingsmiddelentechnologie

Een ervaren R&D Manager / Product Developer in de food business. Ze is op zoek naar een positie als Senior Product Developer of als R&D Manager waarbij ze een klein team kan aansturen. Deze kandidate heeft bij verschillende gerenommeerde bedrijven in diverse sectoren gewerkt. Ze beschikt over kennis van ingrediënten, heeft een commercieel inlevingsvermogen en is in staat om klantenwensen en marktbehoeften te vertalen naar concrete productinnovaties en introducties.

Meer weten over deze R&D topper? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG20832.

KANDIDAAT PROFIEL:

Referentienummer: CGRMJ19493
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Kwaliteitsmedewerker / QA
Opleidingen: 
- Food Technology

Een jongedame die na haar Hbo-opleiding de master Food Technology succesvol heeft afgerond. Vanuit daar heeft ze gekozen om zich te richten op posities in de kwaliteitsdienst. Momenteel werkt ze als kwaliteitsmedewerker, maar de taken zijn met name op QC gericht. Ze zou graag een functie bekleden op QA gebied (eventueel in combinatie met QC). Ze is leergierig, flexibel en wiltzich graag ontwikkelen (qua ervaring en qua persoonlijkheid).

Meer weten over deze kwaliteitsfunctionaris? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRMJ19493.

KANDIDAAT PROFIEL:

Referentienummer: CGRPA20698
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: (Internationale) Operationele functies  
Opleidingen: 
- BSc & MSc International Agribusiness

Deze uit China afkomstige jongedame heeft daar Agribusiness gestudeerd, maar wilde deze kennis aan de Wageningen University verder uitbreiden. Op dit moment werkt ze als Supply Chain Specialist. Niet direct haar droombaan, maar haar rol als schakel tussen China en Nederland bevalt goed. Ze is verantwoordelijk voor de planning, verzendingen en klantcontact. Ze heeft daarbij contact met collega’s van order entry tot aan externe transporteurs. Ze ambieert een operationele rol binnen een internationale onderneming in de agri- en foodsector en spreekt Chinees als moedertaal. Daarnaast spreekt ze uitstekend Engels en leert sporadisch Nederlands. Ze is een harde werkster, heeft passie voor ontwikkeling, oog voor detail, is een goede teamplayer en is bovenal optimistisch ingesteld. 

Meer weten over deze multiculturele kandidate? Mail naar iinfo@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20698.

KANDIDAAT PROFIEL:

Referentienummer: CGRVD20834
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 20-25
Vakgebied: QA/QC medewerkster
Opleidingen: 
- HAN Food & Business

Deze vriendelijke, vlotte kandidate heeft al haar stages doorlopen op de kwaliteitsafdeling. Ze heeft audits meegelopen en in Ecxel formulieren gestandaardiseerd. Tijdens haar tweede stage heeft ze geleerd zelfstandig een project te leiden en uit te voeren. Deze hardwerkende, leergierige dame is communicatief sterk, kan goed zelfstandig werken en toont initiatief. Graag wil deze aanpakster meer werkervaring op de kwaliteitsafdeling van een Food bedrijf.

Meer weten over deze aanpakster? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRVD20834.

KANDIDAAT PROFIEL:

Referentienummer: CEXTB3057
Geslacht: Man
Leeftijd: 35 – 40 jaar
Vakgebied: (Assistent) Financieel Controller 
Opleidingen: 
- Hbo Internationale Bedrijfseconomie 

Deze nauwkeurige kandidaat met agrarische roots heeft zich enkele jaren als rechterhand van een Financieel Manager opgewerkt en de fijne kneepjes van het vak geleerd. Hij is rustig, sociaal en krijgt energie door het contact met collega’s. Hij ambieert een rol waar hij met tevredenheid zijn dagelijkse werk kan afronden. Dat doet hij liever als uitvoerende dan als leidinggevende, al heeft hij daar wel ervaring in.  

Meer weten over deze secure kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van CEXTB3057.

Kandidaat profiel:

Referentienummer: CGRSG20619
Geslacht: Man    
Leeftijd: 30 - 35
Vakgebied: Bakkerijtechnoloog
Opleidingen: 
- HAS Voedingsmiddelentechnologie (Bakkerijtechnologie en Zuivel)

Een procestechnoloog en productontwikkelaar met ervaring in de bakkerij industrie. Daarnaast heeft hij tijdens zijn opleiding zich gespecialiseerd in de zuivel. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van productoptimalisatie en het implementeren op productielijnen. Op dit moment staat hij open voor een nieuwe uitdaging als producttechnoloog in de bakkerij- of zuivel industrie.

Meer weten over deze food technoloog? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG20619.

Kandidaat profiel:

Referentienummer: CGRPA20577
Geslacht: Man    
Leeftijd: 25 - 30
Vakgebied: Productontwikkelaar
Opleidingen: 
- MBO Zelfstandig werkend kok
- HAS Voedingsmiddelentechnologie, specialisatie Vleestechnologie

Deze pragmatische kandidaat heeft zich gespecialiseerd in procestechnieken, vleestechnologie en kwaliteitskunde. Op het gebied van recepturen weet hij welke smaakstoffen hij moet gebruiken om een bepaalde smaakbeleving te creëren. Verder is hij verantwoordelijk voor het selecteren van goedkope(re) grondstoffen en voor het harmoniseren van deze grondstoffen. Hij doet tevens productinnovaties en is op dit moment bezig om bij alle producten de Nutriscore verbeteren. Hij wilt graag eigen projecten initiëren en uitzetten binnen een gevarieerde werkomgeving. 

Meer weten over deze hands-on productontwikkelaar? Mail naar  info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20577.

Kandidaat profiel:

Referentienummer: CGRSG14812
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 45 - 50
Vakgebied: QA Manager
Opleidingen: 
- HAS Voedingsmiddelentechnologie

Een kwaliteitsdame in hart en nieren die ruim 10 jaar ervaring heeft in een management positie. Als kwaliteitsmanager draagt ze bij aan het optimaliseren van de kwaliteitssystemen, stuurt ze een team aan en is ze verantwoordelijk voor de audits. Ze heeft het vermogen om verder te denken dan het probleem en komt daardoor met structurele oplossingen. Een vriendelijke dame die samen met haar team het kwaliteitsniveau naar een hoger plan kan tillen.  

Heeft u behoefte aan een goede Manager Kwaliteit? Mail dan naar  info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRSG14812.

Kandidaat profiel:

Referentienummer: CGRPA20593
Geslacht: Vrouw    
Leeftijd: 45-50
Vakgebied: Teamleidster Logistiek / Facilitair 
Opleidingen: 
- MBO SPW
- Verschillende LEAN Six Sigma cursussen

Deze vooruitstrevende en gedisciplineerde kandidate heeft een oog voor het maken van slagen in efficiëntie en heeft deze regelmatig in de praktijk toegepast. Enkele jaren geleden is ze in de foodbranche begonnen als Teamleidster en kreeg te maken met nieuwe variabelen, zoals de kwaliteit van een vers product. Deze extra dimensie ligt haar goed en houdt haar scherp. Haar manier van leidinggeven kan als coachend omschreven worden. Ze kan ook kritisch zijn en corrigeren, maar op een menselijke manier. Deze optimistische en leergierige vrouw leeft naar het motto ‘geven en nemen’, hetgeen ze ook zoekt bij een nieuwe werkgever.

Meer weten over deze loyale kandidate? Mail naar  info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRPA20593.

Kandidaat profiel:

Referentienummer: CGRV 16418
Geslacht: Man
Leeftijd: 55-60
Vakgebied: Hoofd Technische Dienst
Opleidingen: 
- MTS Elektronica
- Meer dan 30 cursussen afgerond

Deze rustige, verstandige kandidaat is op zoek naar een interessant bedrijf dat hulp kan gebruiken om de technische dienst op te zetten. Hij heeft veel ervaring in leidinggeven, het bouwen van een team, productielijnen instellen en mensen trainen. Deze kandidaat is ervaren People Manager die feeling heeft met de productievloer. Hij leert mensen graag nieuwe zaken aan en steekt geregeld een hand toe binnen de fabriek. Heeft veel kennis van techniek met een strategische kijk op de toekomst, maar wel iemand die praktisch is ingesteld en graag met mensen werkt.

Op zoek naar een kundige Hoofd Technische Dienst? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer CGRV 16418.

Kandidaat profiel:

Referentienummer: CGRPA20754 
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Coördinator Operations & Supply Chain
Opleidingen: 
- HBO Bachelor
- Verschillende Supply Chain cursussen

Ondanks dat deze kandidaat ruime ervaring had via een bijbaan in de agrarische sector (bij een asperge en aardbei kweker) is hij in het begin van zijn professionele carrière de (food)logistiek ingerold, waarin hij nu nog steeds actief is. Hij heeft momenteel een spilfunctie, waarin hij veel interne en externe contacten heeft. Intern vooral met de operatie binnen het warehouse. Extern met transporteurs, andere DC's en klanten door heel Europa en een stukje Afrika / Midden-Oosten. Hij is verantwoordelijk voor vele vraagstukken rondom planning en transport en een betrouwbare betrokken, flexibele en stressbestendige man. Hij ambieert een coördinerende rol waarin hij binnen verschillende disciplines (sales, operatie, supply chain) verantwoordelijkheden draagt. Het liefst binnen een platte organisatie met korte lijntjes.

Meer weten over deze communicatief sterke kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA20754.

Kandidaat profiel:

Referentienummer: CGR20727
Geslacht: Man
Leeftijd: 40-45
Vakgebied: Customer Service Specialist
Opleidingen: 
- Verschillende Customer Service cursussen
- HBO diploma

Een native speaker Spaans die ook de Engelse taal uitstekend beheerst. Deze Mexicaan is onlangs met zijn Nederlandse vrouw verhuisd naar Nederland. Hij heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven als Customer Care Specialist waar zijn verantwoordelijkheden lagen op 2e en 3e lijn ‘problemen’ en structuur creëren op de afdeling. Hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, is probleemoplossend, klantgericht en heeft een zakelijke aanpak. Een functie als customer service in een internationale omgeving sluit goed aan bij zijn kennis en ervaring.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGR20727.

Meer interessante kandidaten?

Klik hier!                            Meld je vacature! 

Ben je op zoek naar een specifiek profiel? Neem dan contact met ons op want dit is slechts een greep uit onze database, 077-3557245 of info@greenpeoplerecruitment.com.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.