Inloggen

Glastuinbouw Kandidaten

Supply Chain / Cultivation Manager

Opleiding: Flower & vegetable management Vakgebied: Teelt & Supply Chain

Deze kandidaat heeft een gevarieerde en boeiende functie, waarbij hij advies verleent aan telers binnen een telersvereniging, zowel nationaal als internationaal. Zijn taken omvatten onder andere betrokkenheid bij veredeling, rassenkeuze, teelttechnieken, monsterafname en onderzoek.Hij waardeert de dynamiek en diversiteit van zijn werk, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Hoewel hij soms prikkels voelt, verkent hij voorzichtig mogelijkheden voor nieuwe uitdagingen binnen de groenteteelt. Gezien zijn eerdere ervaring in productmanagement en ontwikkeling, past een dergelijke functie het beste bij hem.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA27716. 

Logistiek Manager / Operationeel Manager

Opleiding: Bedrijfskunde & Agribusiness Vakgebied: Logistiek

Deze kandidaat heeft veel leidinggevende ervaring aan teams van 50-75 FTE met name in de hoek van logistiek/voorraadbeheer/planning. Kandidaat zoekt een nieuwe uitdaging in de tuinbouwsector of veehouderijsector waar hij zijn logistieke en leidinggevende kwaliteiten kan toepassen, op maximaal 45 minuten rijden vanuit de regio Arnhem/Nijmegen.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ27593.

(Junior) Account Manager / Sales Binnendienst

Opleiding: International Fresh Business Management Vakgebied:

Business Administration

Deze kandidaat is zijn carriere gestart als zelfstandige kok, maar heeft besloten om de nieuwe opleiding HBO International Fresh Business  (marketing en logistiek in de vers keten) te volgen. Hij is daarbij altijd blijven werken  en na zijn studie als Commercieel Medewerker aan de slag gegaan bij een grote groente- en fruit handelaar. De rol van verkoper lag hem goed, maar hij miste de fysieke contact met klanten.  Hij zoekt nu een positie die hem uitdagen en continuïteit kan bieden. Hij wil graag commercieel actief zijn, proactief meedenken en bouwen aan het bedrijf. Hij is betrouwbaar, leergierig en analytisch en een echte aanpakker. 

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv27656.

Algemeen medewerker teelt

Opleiding: MBO niveau Vakgebied: Algemeen 

Deze man heeft tot heden buiten de sector gewerkt. Hij heeft verschillende banen gehad en is recent teruggekomen uit Engeland. Daar had hij hobbymatig een grote moestuin, waar hij met veel passie diverse groenten kweekte. Hij wil graag van zijn hobby zijn werk maken en is daarom op zoek naar een operationele positie binnen de tuinbouw, mag zowel vollegrond als glastuinbouw zijn, waar hij als aankomend teeltmedewerker aan de slag kan. Het is een rustige, communicatieve man, die hands-on ingesteld is en open staat om zich nieuwe kennis eigen te maken.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGREv27782.

Supply Chain en Operations

Opleiding: Operations Manager Vakgebied: Management

Deze sympathieke kandidaat heeft veel ervaring als operations manager en directie lid binnen grote internationale organisaties. Met name de aansluiting zoeken tussen Sales en de Organisatie, zodat beloftes aan klanten waargemaakt kunnen worden. Hij is sterk in het aansturen van teams, is praktisch ingesteld, maar kan ook aansturen vanuit een helicopterview. Hij is data gedreven en wil graag in een dynamische organisatie werken. Is per direct beschikbaar voor zowel interim opdrachten als op contract.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRED25426.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.