Inloggen

Over ons

Green People Recruitment: kracht door specialisatie

Green People Recruitment is een resultaatgerichte headhunter in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek, food en duurzaamheid. We bemiddelen tussen organisaties en bedrijven in deze sectoren en bachelor en master opgeleide kandidaten. Vanuit ons hoofdkantoor in Tegelen (Limburg) helpen we opdrachtgevers uit binnen- en buitenland aan gemotiveerd personeel met het juiste ‘groene’ DNA.

Ervaring in werving & selectie, kennis van de sector

We zijn een sterk groeiende speler in een heel specifieke markt en juist in deze specialisaties ligt onze kracht. Ons betrokken team komt uit de agro- en foodsector en kent deze van binnenuit. Daarnaast beschikken we over een enorme ervaring in de werving- en selectiebranche en maken we deel uit van een omvangrijk netwerk. Door deze unieke combinatie zijn we als geen ander in staat om voor elke opdrachtgever de perfecte kandidaat te vinden.

Dé recruitmentspecialist

Onze klant- en servicegerichte houding heeft geresulteerd in een groeiend bestand van toonaangevende klanten en een enorme database met agro- en foodkandidaten. Duurzame relaties, een persoonlijke benadering, een breed assortiment aan diensten en flexibiliteit zijn onze belangrijkste pijlers en zorgen ervoor dat we optimaal maatwerk kunnen bieden. Voor de komende jaren stelt Green People Recruitment zich ten doel om uit te groeien tot dé recruitmentspecialist voor de internationale agro- en foodbusiness en haar professionals.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.