Inloggen

(Junior) Verkoopadviseur Landbouw

Reageer nu!
Lieshout
Meer details
Match criteria
  • Commercieel
  • Noord Brabant
  • Limburg
  • MBO
  • HBO
  • Vast
  • 36 - 40 uur

Functie omschrijving (Junior) Verkoopadviseur Landbouw

Als (Junior) Verkoopadviseur Landbouw ben je het aanspreekpunt voor de relaties van Kraakman in de regio Noord-Brabant en/of Limburg. Je onderhoudt intensief contact met bestaande relaties en werkt actief aan het werven van nieuwe klanten. Je vertegenwoordigt een aantal aansprekende topmerken in de landbouwmechanisatie.

Hoe je dat doet? Niet via koude acquisitie via de telefoon. Je komt via-via bij nieuwe klanten terecht, gaat op de bonnefooi een erf op en plant afspraken in met nieuwe klanten voor demonstraties van machines bij hen op locatie. Dit doe je samen met een productspecialist. Op deze manier bouw je langdurige relaties op.

Wat zoeken we in jou als (Junior) Verkoopadviseur Landbouw

Ben jij iemand die zich graag wil storten op een baan met passie en bevlogenheid? Heb jij altijd al interesse gehad in de landbouwsector en wil je deze passie graag combineren met jouw commerciële talent? Dan is deze vacature als verkoopadviseur echt iets voor jou!

Als verkoopadviseur ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van het aankoopproces voor klanten, waarbij jij jouw commerciële en gedreven instelling inzet. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de wensen van klanten en hierbij passend advies te geven. Je gaat hierbij vriendelijk te werk, maar weet ook doortastend op te treden wanneer dit nodig is.

Wat deze baan nog interessanter maakt, is dat we op zoek zijn naar iemand met een aantal jaar relevante verkoopervaring en aantoonbare affiniteit met de agrarische sector. Ook is het belangrijk dat jij uitstekende communicatieve vaardigheden bezit.

Over Kraakman

Kraakman B.V. is John Deere dealer in verschillende provincies in Nederland. Ze hebben op dit moment 18 vestigingen en 370 medewerkers. Ze onderscheiden zich door een breed aanbod van A-merken in de agrarische en groene sector. Hun medewerkers hebben passie en een gezamenlijk doel om de klantverwachting te overtreffen. De sfeer is informeel en samenwerking is belangrijk.

Je komt te werken in een hecht team dat hard werkt om de verkoop op rolletjes te laten lopen. Het geluk van Kraakman wordt bepaald door het geluk van onze medewerkers. Ze stimuleren dit geluk op verschillende manieren; met een goed salaris, relevante trainingen en een heel fijn team waar ze elkaar altijd helpen. Samen vandaag voor de groei van morgen.

Dit is Kraakman:

  • Werken met A-merken zoals John Deere? Dat kan!
  • Goede arbeidsvoorwaarden? Natuurlijk!
  • Een cursus doen of opleiding volgen? Geen probleem!
  • Een gezellig team en leuke werksfeer? Zeker!

Wat word jou geboden als (Junior) Verkoopadviseur Landbouw

Je komt in aanmerking voor de vacature Verkoopadviseur Landbouw als je beschikt over een grote passie voor verkoop en techniek. Daarnaast heb je ervaring of aantoonbare affiniteit met de agrarische sector en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

5 reden om voor Kraakman te kiezen:

  • Je werkt met mooie producten van grote merken, waardoor je werkzaamheden nog makkelijker verlopen en je klanten nog beter kunt adviseren;
  • Je werkt grotendeels zelfstandig en hebt volop afwisseling in je werkzaamheden;
  • Qua salaris zorgt Kraakman ervoor dat je goed aanbod krijgt. Daarnaast heb je ook de voordelen van een CAO (Metalektro). Zo krijg je 27 vakantiedagen, korting op een aantal zorgverzekeringen en neem je deel aan het pensioenfonds PME;
  • Je komt terecht in een informele, gezellige omgeving en werkt samen met een hecht team waar je veel van kunt leren;
  • Je krijgt de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen om je kennis te verdiepen en up-to-date te blijven van de huidige markt.

Contact informatie vacature (Junior) Verkoopadviseur Landbouw

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij jouw passie voor de landbouwsector en commercie graag combineren in een dynamische baan als verkoopadviseur? Solliciteer dan via onze website of stuur je CV met korte motivatie naar paarts@greenpeoplerecruitment.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Perrin Aarts op 077-3557245. Deze vacature is exclusief uitbesteedt aan Green People Recruitment.

Locatie

Lieshout

Publicatie datum

19.02.2024

Contactpersoon

Perrin Aarts

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.