Inloggen

Customer Data Specialist

Nieuw
Panningen
Meer details
Match criteria
  • Technology
  • ICT
  • Limburg
  • Noord Brabant
  • MBO
  • HBO
  • Vast
  • 32 - 36 uur
  • 38 uur

Functie omschrijving Customer Data Specialist

Je helpt klanten vanuit het hoofdkantoor in Panningen bij de installatie van Smart Farming producten en diensten voor het automatiseren van stallen van internationale varkens- en pluimveehouders en champignonkwekerijen. Je klanten zijn het wereldwijde netwerk van distributeurs en grote eindklanten. Je reageert telefonisch en online op hun vragen en bent in staat deze te vertalen naar passende en praktische oplossingen. Incidenteel reis je naar de klant.

Als (junior) Customer Data Specialist adviseer je klanten over het optimale gebruik van de producten en services op het Fancom One Platform. Praktisch is dat bijvoorbeeld de juiste communicatie tussen het nieuwe platform en randapparatuur alsook de koppeling van de juiste abonnementen. Daarnaast leg je klantinteracties vast, inclusief vragen, opmerkingen en ondernomen acties. Je herkent en speelt in op (koop)signalen en interesse bij de klant en geeft die door aan je collega’s van Sales.

Functie eisen Customer Data Specialist

  • Minimaal MBO-4 opleiding of Bachelor opleiding, bijvoorbeeld ICT, Informatica, Bedrijfskunde of HAS. Ook enthousiaste starters komen in aanmerking voor deze functie;
  • Taalvaardigheden: Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar;
  • Je woont binnen een straal van 40 KM rondom Panningen of bent bereid te verhuizen.

Verder beschik je over een proactieve, leergierige en hands-on instelling. Je wilt werken voor een internationale marktleider met doorgroeimogelijkheden.
Je bent communicatief vaardig en legt gemakkelijk contacten.
Je zoekt zaken uit en krijgt energie van het implementeren van de nieuwste ontwikkelingen.

Bedrijfsprofiel

Fancom (onderdeel van CTB Inc.) is wereldwijd marktleider op het gebied van hightech stalautomatiseringssystemen. "Smart farming" voor de varkenshouderij, pluimveehouderij én champignonteelt. Hun slimme en innovatieve automatiseringsoplossingen stellen klanten in staat om efficiënter en winstgevend te produceren, met respect voor dierwelzijn en omgeving. Ventilatie en verwarming, voer- en waterdistributie, verlichting, dierweging en eiertelling – allemaal perfect geregeld en gemonitord.

Arbeidsvoorwaarden Customer Data Specialist

Je komt te werken in een uitdagende en afwisselende functie bij een internationaal, financieel sterk en ambitieus bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zelf verantwoordelijkheid te nemen en eigen initiatief te tonen. Wat Fancom verder biedt is:

  • Een uitstekend (start)salaris, afhankelijk van relevante kennis & ervaring;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-Metalektro en bedrijfsreglement; Bonus- en pensioenregeling, laptop en mobiele telefoon, 27 vakantie- en 13 ADV-dagen bij fulltime, servicetoeslag, reiskostenvergoeding, bedrijfskleding t.b.v. klantbezoek en volop opleidingsmogelijkheden.

Contact informatie vacature Customer Data Specialist

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick van der Coelen op 06-1900 0955 of met Jos van Kleef op 06-5479 5926.

Herken jij jezelf in deze uitdagende positie en ben jij een initiatiefrijke oplosser? Stuur dan een sollicitatie naar rvdcoelen@greenpeoplerecruitment.com waarin je kernachtig de belangrijkste redenen voor jouw reactie aangeeft en sluit een CV bij.

Locatie

Panningen

Publicatie datum

08.03.2024

Contactpersoon

Rick van der Coelen

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.