Inloggen

Saar Gansner

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Gedurende mijn studie Food Innovation aan de HAS Green Academy in Venlo, ben ik in aanraking gekomen met de foodbranche. Hierbij werden uiteenlopende thema’s uitvoerig behandeld, van warenkennis/herkomst van voeding tot concept- en productontwikkeling en van voedselkwaliteit tot verpakkingen. Zo groeide mijn interesse binnen dit vak. Toen ik afstudeerde, leek het me een goed idee om deze kennis en ervaring direct in te zetten in het werkveld. Green People Recruitment kwam op mijn pad, en dit voelde voor mij als de perfecte kans om mijn kennis van de foodbranche te gebruiken en actief te blijven in de sector.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Ik hoop zoveel mogelijk mensen aan hun droombaan te helpen in de groene sector. Dit zal ik doen door de wensen en behoeften van de kandidaten te koppelen aan vacatures van onze opdrachtgevers. Hierbij staat het onderhouden van langdurige relaties centraal.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Mijn grote passie is de bierbrouwerij die ik samen met mijn vader aan het opzetten ben: Kloosterbrouwerij Steyl. Hoewel dit uiteindelijk natuurlijk werk is, voelt dat absoluut niet zo! Om samen met mijn vader te werken aan een gezamenlijk doel, geeft ontzettend veel energie. De mijlpalen die we hebben en kunnen vieren, zijn dan ook verslavend en smaken naar meer! Verder hou ik ervan om met vrienden of familie samen te zijn, of in de stad een hapje te eten.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Saar  Gansner
Naam: Saar Gansner
Mobiel: (06) 1496 4724
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.