Inloggen

Fiek Steendam

Over:

Waar begon het allemaal voor jou? 
Mijn affiniteit met voeding is ontstaan in de jaren na de middelbare school. Ik begon te experimenteren met verschillende smaken en keukens. Vandaar dat ik de studie Food & Innovation op de HAS hogeschool ben gaan volgen. Na mijn studie viel mijn oog op de functie van Recruiter bij Green People Recruitment en die sprak me meteen aan. Hierin kan ik namelijk mijn kwaliteiten kwijt, zoals onder andere het helpen van kandidaten om de juiste vacature te vinden. 

Wat is jouw persoonlijk ambitie? 
Om mensen te helpen een geschikte baan te vinden, wil ik mijn food netwerk uitbreiden. Daarnaast wil ik blijven leren over de verschillende aspecten van het vak; het werven en interviewen, maar ook de kennis over het vakgebied Food & Agro wil ik verbreden. 

En heb je nog tijd voor hobby’s? 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden of familie te koken, van Indonesische tot Midden-Oosterse gerechten. Daarnaast vind ik het heel leuk om deze gerechten te fotograferen. Andere hobby's zijn een heerlijke wandeling maken en reizen met de camper. 

Afgeronde vacatures:

Fiek  Steendam
Naam: Fiek Steendam
Mobiel: (077) 3557 245
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.