Inloggen

Jennifer Linders

Over:

Waar begon het allemaal voor jou? 
Mijn affiniteit met de foodsector is 5 jaar geleden begonnen. Toen ben ik namelijk gestart met de opleiding Food and Business aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze opleiding maakte ik kennis met de voedingsmiddelenindustrie van A tot Z. De commerciële kant van de industrie, maar ook productontwikkeling en kwaliteit kwamen uitgebreid aan bod. Theorie in combinatie met projecten voor o.a. Bidfood zorgden ervoor dat ik een brede kennis ontwikkelde. Naast mijn studie heb ik ook verschillende bijbaantjes gehad in de horeca en glastuinbouw (tomaten). Ook zijn we thuis in 2016 begonnen met een ijssalon; Veronique Gelato D’Italia. Ik merkte al snel dat ik energie krijg van het bezig zijn met de marketing van de ijssalon, bijvoorbeeld het ontwikkelen van verschillende marketingmaterialen. Tijdens mijn zoektocht naar mijn eerste vaste baan kwam ik in aanraking met Green People Recruitment. 


Wat is jouw persoonlijke ambitie? 
Ik ben leergierig ingesteld en hoop dan ook veel te leren tijdens deze nieuwe uitdaging als marketeer bij Green People Recruitment. De werving- en selectiebranche is nieuw voor mij, maar met mijn kennis over de foodsector en marketing hoop ik mooie stappen te maken binnen Green People Recruitment. Mijn persoonlijke ambitie is het verbeteren van de online en offline marketing van Green People Recruitment, en zo bij te dragen aan onze gezamenlijke ambitie om gezien te worden als dé werving-en-selectiepartner voor de agri- en foodsector. 


En heb je nog tijd voor hobby’s? 
Zeker! In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik voetbal al een aantal jaren met veel plezier bij SV United V1, doe crossfit en ga regelmatig een rondje hardlopen. Ik daag mezelf graag uit en doe dan ook mee aan verschillende sportieve evenementen, zoals De Nijmeegse Vierdaagse. Ik hoop deze dit jaar voor de vierde keer uit te lopen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Het liefst ga ik dan ergens uit eten of borrelen. Een wijntje op zijn tijd is goed voor je toch? 

Jennifer  Linders
Naam: Jennifer Linders
Mobiel: (077) 3557 245
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.