Inloggen

Veerle Hanckx

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Na jarenlang in de kappersbranche te hebben gewerkt, was het bijna 2 jaar geleden tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik besloot een tijdje in het buitenland te gaan wonen en toen ik terugkeerde naar Venlo, kruiste Green People Recruitment mijn pad. Dit bedrijf sprak me direct aan vanwege de geweldige dynamiek en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Natuurlijk is het mijn doel om zoveel mogelijk succesvolle matches te creëren. Het is van cruciaal belang om goed te luisteren naar de behoeften van zowel de klant als de kandidaat, om zo de perfecte match te kunnen vinden. Mijn persoonlijke ambitie is dan ook om voortdurend te leren en mijn expertise op het gebied van Food uit te breiden. Gelukkig krijg ik bij Green People Recruitment de kans om dit te doen.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Reizen is absoluut een van mijn grootste passies. Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe bestemmingen, het ontmoeten van nieuwe mensen en het ervaren van diverse culturen, vooral als het om eten gaat. Het vinden van unieke eettentjes maakt mijn dag compleet.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Veerle  Hanckx
Naam: Veerle Hanckx
Mobiel: (06) 3612 0342
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.