Inloggen

Agrotechniek Professionals

Regionaal Accountmanager

Opleiding:

M.E.A.O.

Vakgebied:

Technical Sales

Deze ervaren kandidaat is gepassioneerd door techniek en verkopen, en het zit hem echt in het bloed. Al snel na zijn opleiding vond hij zijn weg naar de verkoop bij Husqvarna, waar hij een indrukwekkende carrière van meer dan 30 jaar heeft opgebouwd.

Gedurende zijn tijd bij Husqvarna richtte hij zich voornamelijk op klanten in de retailsector, waaronder grote tuincentra, bouwmarkten, en groothandels, evenals dealers. Daarnaast bediende hij ook hoveniers en golfparken. Met zijn brede rayon, van Zeeland tot Zuid-Limburg, realiseerde hij een aanzienlijke jaarlijkse omzet van ongeveer 6 miljoen euro. Hij staat bekend als een resultaatgerichte professional die betrokken is bij zijn klanten en een natuurlijke gunfactor weet te creëren. Bovendien staat hij bekend om zijn openheid en eerlijkheid.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA24431.

Veiligheidskundige

Opleiding: Integrale Veiligheidskunde, MVK en bezig met HVK Vakgebied: EHS, Veiligheidskunde

Deze kandidaat heeft tijdens zijn studie Integrale Veiligheidskunde ook zijn MVK gehaald. Tijdens zijn 3e jaarstage heeft bij een groot internationaal bedrijf waar hij het global incident en risicomanagement systeem als eerste vestiging heeft geïmplementeerd. Door het succes kreeg hij meteen een baan aangeboden en heeft hij elke week naast zijn studie 8-12 uur per week voor dit bedrijf gewerkt. Na het behalen van de studie is hij als ESH-Officier blijven werken en ernaast gestart met zijn HVK. Door een reorganisatie is hij nu rustig aan het oriënteren. De kandidaat is vriendelijk, kundig, ondernemend, daadkrachtig en wil graag binnen een bedrijf leren en blijven groeien.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv26943.

Junior Proces Technoloog

Opleiding: HBO Food Technology Vakgebied: Proces Technologie

Deze gedreven kandidaat is al vanaf jonge leeftijd met de foodbranche in aanraking gekomen. Hij heeft al vroeg besloten dat hij procestechnoloog in de food wilde worden. Al zijn 5 stages binnen de foodsector zijn hierop gericht. Nu is hij afgestudeerd en op zoek naar leuke nieuwe uitdaging.

De kandidaat is een vriendelijke, sociale man die assertief is. Hij kan prima zelfstandig werken, maar heeft ook graag collega’s om zich heen. Hij is flexibel en houdt van aanpakken.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv25810.

Marketing Manager

Opleiding:
  • Master International Business
  • Bachelor Small Business
Vakgebied:
  • Sales & Marketing
  • Product Management
  • Business Controller

Deze professional heeft circa 10 jaar werkervaring als Marketing Specialist en Supply Chain Manager. Daarna is hij overgestapt naar een producten en componenten producent in een tactisch operationele rol als Marketing Manager. Hij staat open voor een volgende uitdaging binnen een (groot) MKB-bedrijf. Zowel een leidinggevende rol (bijvoorbeeld MT) als een specialistische functie op het snijvlak van Sales, Marketing, Product Management of Business controlling spreken hem aan. Interessante kandidaat met ervaring in de tuinbouw, vaardige communicator, gedreven en uitstekend gevoel voor business, cijfers en kengetallen. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK26904.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.