Inloggen

Kandidaten Food Business

QA/QC Medewerker

Regio:  Noord-Limburg Leeftijd: 25-30
Opleiding: HBO Food & Business Vakgebied: Kwaliteit

Deze gedreven kandidaat is opgegroeid in de agrarische sector, groeide uit tot QC-adviseur met leidinggevende ervaring. Heeft ervaring met audits, specificatiebeheer, NVWA-contact, HACCP-leiderschap en rapportages. Heeft de cursus Lean Six Sigma 'Green Belt' afgerond om zich meer te kunnen focussen op procesverbetering. Ze zoekt nu een QA-rol (eventueel combinatie met QC) voor verdere ontwikkeling.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA15841

Supply Planner

Reg Noord-Brabant Leeftijd: 50-55
Opleiding: Diverse kwaliteit- en voedselveiligheidscursussen  Vakgebied: Planning/ Teamleider / Kwaliteit

Deze ervaren kandidaat startte zijn carrière als Productiemedewerker bij een voedselverwerkingsbedrijf en klom in 30 jaar op tot verschillende functies, van Voorman tot Teamleider. Tijdens de vroege jaren 2000 werd hij belast met het opzetten van een keuringssysteem, en in 2020 werd hem de leiding gegeven over Keurmeesters en Expeditiemedewerkers.
Momenteel is hij Supply Planner, waarbij het coördineren en plannen hem sterk aansprak. Echter, de omvang van de organisatie en het vooruitzicht van ploegendiensten gaven hem aanleiding na bijna drie decennia uit te kijken naar nieuwe uitdagingen. 
Hij staat bekend om zijn organisatorische talent en vermogen om mensen te verbinden. Zijn ideale rol combineert kantoorwerk met werkvloertaken.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26118.

Planner / proces optimalisatie

Regio:  Lieshout en omgeving Leeftijd: 35 - 40
Opleiding: Diverse cursussen Vakgebied: Planning / Optimalisatie

Deze kandidaat startte zijn loopbaan in de boekhouding en maakte progressie in verschillende rollen, waaronder medewerker, bedrijfsbureau, en productieplanner. Deze ontwikkeling deed hij voornamelijk bij kleinere organisaties, waar hij betrokken was bij diverse aspecten van de bedrijfsvoering.
In recentere functies hield hij zich bezig met productieplanning en aftersales. Zo nam hij prognoses in ontvangst en stemde deze af op de orderbehoeften van klanten, waarbij hij tevens transport regelde. 
Zijn collega's omschrijven hem als een behulpzame, opgewekte teamspeler die open en eerlijk is. Op dit moment en gezien zijn ervaring en verlangen om weer in planning te werken, staat hij nu open voor een nieuwe baan.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26142.

Kwaliteitscontroleur / Logistiek

Regio:  Noord-Limburg Leeftijd: 55-60
Opleiding: MBO Aanvullend met Keurmodules Vakgebied:  Kwaliteit / Logistiek

In het verleden heeft deze kandidaat diverse bijbanen in de tuinbouw gehad, wat zijn interesse in de AGF-sector heeft aangewakkerd. 
Zijn verantwoordelijkheden omvatten het laden en lossen van vrachtwagens, orderpicken en verkoop vanuit de loods, waarvan hij nog steeds een deel van zijn tijd aan besteedt. In de loop der jaren heeft hij zich steeds meer toegelegd op kwaliteitscontrole en heeft hij een brede kennis ontwikkeld op het gebied van keuring, waarvoor hij een specifieke opleiding heeft gevolgd.
Hij geeft samen met een collega leiding aan het kwaliteitsteam en instrueert ook orderpickers, die afkomstig zijn uit verschillende landen. Nu zoekt hij een nieuwe werkgever waarbij hij zijn kwaliteiten kan inzetten

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26423.

Proces Technoloog

Regio:  Den Bosch – Breda - Tilburg Leeftijd: 25-30
Opleiding: Proces and Food Technology Vakgebied: Proces Technology

Deze energieke kandidaat heeft 5 jaar werkervaring als proces technoloog. Hij is een echte aanpakker, heeft geen 9-5 mentaliteit, heeft veel interesse in techniek en hart voor de fabriek. Hij is daadkrachtig en heeft een installatie volledig zelfstandig gemaakt door automatisering. De kandidaat is op zoek naar een bedrijf waar hij kan groeien.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG26101.

Manager Kwaliteit

Regio:  Zuid Limburg Leeftijd: 30-35
Opleiding: Social Work en SVH kok Vakgebied: Kwaliteit

Deze kandidaat is doorgegroeid naar Manager Kwaliteit, welke hij nu 3 jaar is. Hij beschrijft de processen, maakt gevarenanalyses, doet kwaliteitsrondes en interne audits en begeleid de externe audits. Graag wil deze kandidaat verder leren en ontwikkelen en daarom is hij de avondcursus HAS Levensmiddelenmicrobiologie aan het volgen. Om meer kennis op te doen is hij rustig aan het oriënteren naar een nieuwe uitdaging.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv26314.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.