Inloggen

Kandidaten Food industrie

HR Adviseur

Regio:  Limburg/ Brabant/Gelderland Leeftijd: 40-45
Opleiding: HBO Personeel en Arbeid Vakgebied: HR

Deze kandidaat heeft ervaring in het opzetten van een HR afdeling met alle bijkomende taken. De laatste jaren is ze werkzaam als HR Adviseur binnen een food bedrijf en naar een vergelijkbare functie is ze ook weer op zoek. De kandidaat is een  slimme dame, die heel goed weet waar ze over praat en recht door zee is. Hierdoor is ze ook communicatief sterk, maar ook heel behulpzaam en geeft haar fouten toe. Ze komt haar afspraken na en wil graag voor 32 uur per week aan de slag.  

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSH18035

Bedrijfsbureau/ Planning

Regio:  Noord-Brabant / Limburg Leeftijd: 45 - 50
Opleiding: HAS Levensmiddelentechnologie  Vakgebied: Planning

Deze persoon groeide op de varkens- en melkveehouderij die zijn ouders runden. In zijn loopbaan heeft hij voornamelijk functies bekleed in productie, variërend van planner tot teamleider en magazijnmedewerker. 


Zijn huidige werkgever groeit enorm en streeft steeds meer naar het behalen van KPI's. Hoewel hij begrijpt dat dit voordelen met zich meebrengt, merkt hij dat dit de leidende factor wordt, terwijl hij zelf meer een "gevoelsplanner" is. Daarnaast heeft hij in vorige banen contact met telers gehad, voor wie hij de planning realiseerde. Dit zou hij graag in een nieuwe baan ook weer krijgen, het versaspect.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26192.

Proces Engineer

Regio:  Branbant / Limburg Leeftijd: 35 - 40
Opleiding: Van Hall Larenstein Voedingsmiddelentechnologie Vakgebied: Technologie

Deze kandidaat werkt al jaren bij het zelfde bedrijf en is mee gegroeid met het bedrijf. Van operator is hij gegroeid naar 1e operator en vervangend teamleider. Zijn interesse lag altijd bij de techniek en daarom heeft hij meerdere certificaten mogen behalen en is hij de laatste jaren ook 1 dag in de week werkzaam als proces technoloog. Hier ligt zijn interesse en wil hij ook in verder groeien. De kandidaat werkt secuur en gestructureerd, is goed in analyseren, weet waar hij over praat en is op zoek naar een bedrijf waar hij verder mag groeien als proces technoloog.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv26168.

Inkoper Food

Regio:  Branbant / Limburg Leeftijd: 25 - 30 
Opleiding: HBO Commerciële Economie Vakgebied: Inkoop 

Deze kandidaat werkt al jaren bij het zelfde bedrijf en is mee gegroeid met het bedrijf. Van operator is hij gegroeid naar 1e operator en vervangend teamleider. Zijn interesse lag altijd bij de techniek en daarom heeft hij meerdere certificaten mogen behalen en is hij de laatste jaren ook 1 dag in de week werkzaam als proces technoloog. Hier ligt zijn interesse en wil hij ook in verder groeien. De kandidaat werkt secuur en gestructureerd, is goed in analyseren, weet waar hij over praat en is op zoek naar een bedrijf waar hij verder mag groeien als proces technoloog.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG19603.

R&D/ QA

Regio:  Brabant/ Noord-Limburg/ Zeeland Leeftijd: 30 - 35
Opleiding:

University of Leeds: MSc Food Sience

Vakgebied: Vlees

Momenteel bezig met zijn avondopleiding Vleestechnologie aan de HAS in Den Bosch, op zoek naar een baan die hier op aansluit. Met zijn werkervaring als QA medewerker in een slagerij en momenteel werkzaam als QC Analyst, is hij op zoek naar een nieuwe baan meer gericht op productontwikkeling. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVH26141

Area Sales Manager

Regio:  Noord-Brabant Leeftijd: 55-60
Opleiding:

MSc Business Economics

Vakgebied: International Sales

Deze per direct beschikbare kandidaat groeide op in een omgeving waar ondernemerschap centraal stond. Tijdens zijn studiejaren nam hij de beslissing om zich te specialiseren in de commerciële aspecten.

Hij is goed thuis in de voedselsector, met specifieke ervaring in ijs- en zuivelproducten. Hij heeft altijd de drang gehad om het uiterste uit sales te halen en klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Het helpen genereren van omzet voor klanten en het gezamenlijk bedenken van campagnes motiveert hem sterk. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het werken met Duitstalige klanten en beheerst hij de Duitse taal uitstekend.


Zonder kinderen vormt internationaal reizen geen enkel bezwaar, en hij is tevens gewend aan langere woon-werkafstanden. Deze persoon staat bekend om zijn proactieve houding en zoekt een functie waarin direct klantcontact centraal.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ14108.

Productontwikkelaar

Regio:  Eindhoven Leeftijd: 20-25
Opleiding:

HAS Voedingsmiddelen Technologie

Vakgebied: Feed/Food

Deze kandidate in 2020 de HAS afgerond in de richting voedingsmiddelentechnologie. Ze heeft hier laboratoriumwerk gedaan in afwachting of ze zou worden aangenomen aan de universiteit in Zweden. En heeft daarna in Zweden haar Master behaald in Food technology and nutrition. Tijdens enkele stages is ze ook in aanraking gekomen met diervoeding en staat ze open om in de Feed branche aan de slag te gaan. Ze is accuraat, flexibel, iemand die het werk ziet en het zelfstandig op zal pakken, kan goed in een team werken en is resultaat gericht. Ze vindt het prettig om goed ingewerkt te worden en houdt van goede communicatie op de werkvloer.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26239.

Marketing & Sales- professional

Regio:  Venlo-Maastricht-Eindhoven-Nijmegen Leeftijd: 50-55
Opleiding:

HEAO Communicatie

Vakgebied: Marketing & Sales

Zeer ervaren Marketing & Sales- professional (HEAO Communicatie). Met uitstekende event- en projectmanagement ervaring. Kandidaat zoekt duurzame fulltime uitdaging, parttime is bespreekbaar. Aanpakker zowel strategisch als praktisch inzetbaar. Uitstekende netwerker, evenwichtig, flexibel en stressbestendig.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJN19156.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.