Inloggen

Food specialisten

Productontwikkelaar

Opleiding: Food Technology, Universiteit Wageningen Vakgebied: Food

Deze kandidaat is recent afgestudeerd en zoekt een baan als Voedseltechnoloog of Productontwikkelaar. Ze heeft gestudeerd aan de HAS en vervolgens aan de Universiteit van Wageningen. Ze is 40 uur beschikbaar en zoekt een bedrijf wat de kans geeft om haar verder te ontwikkelen. Het liefst in de omgeving van Ede, Den Haag, Arnhem, Nijmegen, Utrecht of Amsterdam.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ27077.

Junior Proces Technoloog

Opleiding: HBO Food Technology Vakgebied: Proces Technologie

Deze gedreven kandidaat is al vanaf jonge leeftijd met de foodbranche in aanraking gekomen. Hij heeft al vroeg besloten dat hij procestechnoloog in de food wilde worden. Al zijn 5 stages binnen de foodsector zijn hierop gericht. Nu is hij afgestudeerd en op zoek naar leuke nieuwe uitdaging. De kandidaat is een vriendelijke, sociale man die assertief is. Hij kan prima zelfstandig werken, maar heeft ook graag collega’s om zich heen. Hij is flexibel en houdt van aanpakken.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv25810.

Binnendienst medewerker AGF

Opleiding: Middelbare Tuinbouw school Vakgebied: AGF

Deze kandidaat is een ondernemer puur sang. Zijn vader had altijd een grote AGF kraam op markt en dit heeft hij 12 jaar beheerd, in combinatie met professioneel voetballen. Door omstandigheden is hij met beide zaken gestopt en is hij altijd werkzaam gebleven in de food als loodsbaas in de AFG en later teamleider bij een groente en fruitteler. Deze energieke ondernemer kent goed de Duitse markt (handel en retail) en heeft een grote productkennis binnen de AGF. Deze doorzetter, heeft veel discipline en wil graag weer in dagdienst, werkzaam zijn binnen de AGF.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ2292.

Junior kwaliteitsmedewerker

Opleiding: HAS Levensmiddelentechnologie/ Master Vakgebied: Kwaliteit/PO

Deze kandidaat is altijd sterk geweest in haar technische vakken en affiniteit voor food. Tijdens de stage is de interesse voor kwaliteit ontstaan. Al haar stages waren hierop gericht. Na de bachelor wilde ze meer verdieping en heeft nog de master gehaald in product ontwikkeling. Eind februari is studeert ze af en wil ze graag aan de slag. Dit mag in de productontwikkeling, maar ook kwaliteit spreek haar erg aan.

De kandidaat is een slimme, vriendelijke meid die heel goed zelfstandig kan werken. Ze neemt initiatief, zoek alles uit en is een echte doorzetter. Dit in combinatie dat ze echt hart voor de zaak heeft maakt haar een sociale teamspeler die het belang van het bedrijf in het oog houdt. Ze pakt snel zaken op, wil 38 uur per week gaan werken en heeft een rijbewijs. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv27095.

Veiligheidskundige

Opleiding: Integrale Veiligheidskunde, MVK en bezig met HVK Vakgebied: EHS, Veiligheidskunde

Deze kandidaat heeft tijdens zijn studie Integrale Veiligheidskunde ook zijn MVK gehaald. Tijdens zijn 3e jaarstage heeft bij een groot internationaal bedrijf waar hij het global incident en risicomanagement systeem als eerste vestiging heeft geïmplementeerd.  Door het succes kreeg hij meteen een baan aangeboden en heeft hij elke week naast zijn studie 8-12 uur per week voor dit bedrijf gewerkt. Na het behalen van de studie is hij als ESH-Officier blijven werken en ernaast gestart met zijn HVK. Door een reorganisatie is hij nu rustig aan het oriënteren. De kandidaat is vriendelijk, kundig, ondernemend en daadkrachtig en wil graag binnen een bedrijf leren en blijven groeien.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG27173

Marketing Manager

Opleiding:
  • Master International Business
  • Bachelor Small Business
Vakgebied:
  • Sales & Marketing
  • Product Management
  • Business Controller

Deze professional heeft circa 10 jaar werkervaring als Marketing Specialist en Supply Chain Manager. Daarna is hij overgestapt naar een producten en componenten producent in een tactisch operationele rol als Marketing Manager. Hij staat open voor een volgende uitdaging binnen een (groot) MKB-bedrijf. Zowel een leidinggevende rol (bijvoorbeeld MT) als een specialistische functie op het snijvlak van Sales, Marketing, Product Management of Business controlling spreken hem aan. Interessante kandidaat met ervaring in de tuinbouw, vaardige communicator, gedreven en uitstekend gevoel voor business, cijfers en kengetallen. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK26904. 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.