Inloggen

Kandidaten Levensmiddelentechnologie

Procestechnoloog/Productontwikkelaar

Regio:  ‘s Hertogenbosch Leeftijd: 25-30
Opleiding: (HAS) voedingsmiddelentechnoloog Vakgebied: Procestechnologie en/of productontwikkeling

Deze kandidaat is een afgestudeerde van de opleiding (HAS) voedingsmiddelentechnologie. Ze is op zoek is naar een startersfunctie gerelateerd aan procestechnologie en/of productontwikkeling. Ze is meertalig (Nederlands, Engels, basiskennis van Spaans) en heeft sterke communicatieve vaardigheden. Ze is beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week, regio ’s Hertogenbosch/Utrecht met een maximale reistijd van een half uur.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG26687.

Operations Manager

Reg Limburg Leeftijd: 50-55
Opleiding: HBO Organische Chemie, KAM en Nederlands Recht Vakgebied: FMCG Sales

Deze kundige kandidaat heeft veel ervaring opgebouwd in de foodsector. Zijn vermogen om zowel op de productievloer als op managementniveau te opereren, gecombineerd met zijn expertise in kwaliteitssystemen en certificeringen, maken hem een interessante kandidaat. Hij is zowel generalist als specialist met brede kennis over processen, procedures en voedselveiligheidssystemen. De kandidaat is praktisch ingesteld, heeft geen 9-5 mentaliteit en is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij weer mag gaan bouwen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv26633. 

Accountmanager Food Retail

Regio:  Rotterdam en omstreken Leeftijd: 35-40
Opleiding: Bachelor Trade Management Vakgebied: FMCG Sales

Ontmoet deze interessante kandidaat wiens taalkundige vaardigheden en passie voor sales een intrigerende combinatie vormen. Dankzij zijn achtergrond beheerst hij verschillende Zuidoost-Aziatische talen. Geïnspireerd door zijn interesse in gezonde voeding in de context van sport, begon zijn carrière in de voedselindustrie, waar hij werkte met FMCG-klanten. Zijn reis ging verder met uitdagingen waar hij verschillende merken op de kaart zette, tot aan het hoofdkantoorniveau. Bij zijn meest recente werkgever blonk hij uit in herintroductie van een merk dat hij, ondanks zware concurrentie, tot een succesvol resultaat bracht. Hij is een onderhandelaar, doorzetter en planmatige werker met sterke team- en prestatiegerichte eigenschappen. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG10933.

Export Manager

Regio:  Zuid Holland – Noord Brabant Leeftijd: 40-45
Opleiding: Universiteit Geschiedenis en Logistiek Administratief Medewerker Vakgebied:  FMCG Sales

De kandidaat is 15 jaar geleden de logistieke branche binnen gekomen en heeft daarna alleen maar gegroeid. Van Export Customer Service naar Data Integration Specialist tot Outbound Business Transition Manager. De kandidaat heeft grote klanten onder zich gehad en is bekend met luchtvracht, zeevracht en truckvracht in chemie en health producten. De laatste jaren heeft hij in Maleisië gewoond om de business van Nederland naar Maleisië over te zetten. Deze leergierige aanpakker wil graag zijn expertise verbreden en ook zijn commerciële vaardigheden meer gaan gebruiken.  Deze rustige kandidaat is stressbestendig, oplossingsgericht en een echte pionier die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de exportwereld. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv26722.

Allround Logistiek AGF

Regio:  Noord / Midden - Limburg Leeftijd: 30-35
Opleiding: Mbo niveau 3: koksopleiding Vakgebied: Logistiek AGF

Maak kennis met deze kandidaat met een boeiende achtergrond. Opgegroeid op het glastuinbouwbedrijf van zijn vader, heeft hij van jongs af aan geleerd wat hard werken en doorzetten betekenen.
Hij ontwikkelde een passie voor voeding tijdens zijn opleidingen en bouwde een solide carrière in de horeca op. Vier jaar geleden maakte hij de overstap naar de industrie als allround medewerker, waar hij o.a. glas- en seizoen groenten beoordeelde en zich specialiseerde als HACCP-coördinator.
Bij een andere werkgever vervulde hij een veelzijdige rol, inclusief begeleiding van nieuwe medewerkers op de werkvloer. Momenteel werkt hij weer in de horeca, maar is op zoek naar een baan met meer stabiliteit en regelmatige werktijden. Hij is flexibel, pragmatisch, gestructureerd en sociaal, met taalkennis van zowel Engels als Duits.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26487.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.