Inloggen

Veehouderij- pluimvee kandidaten

Area Sales Manager

Regio: Noord- en Zuid-Holland Leeftijd: 50-55
Opleiding: HTS Werktuigbouwkunde Vakgebied: Agri business / machinebouw

Maak kennis met een opmerkelijke professional in de agro-technische sector. Met een indrukwekkende internationale achtergrond bij toonaangevende organisaties, heeft hij diepgaand inzicht verworven in de wereld van de internationale varkenshouderij en weet precies waar hij waardevolle marktinformatie kan vinden.
Hoewel hij zich hoofdzakelijk heeft toegelegd op sales, beschouwt hij zichzelf liever als een productspecialist. Hij graaft diep in elk product voordat hij anderen probeert te overtuigen. Productontwikkeling is zijn ware roeping, waarbij hij met succes projecten initieert en organisaties leidt. Zijn ervaring in het samenstellen en begeleiden van projectteams, voornamelijk bestaande uit engineers, valt op. Hij werkt zij aan zij met hen zonder hiërarchische druk, wat hem tot een collega maakt die snel vertrouwen opbouwt.
Hij voelt zich als een vis in het water als hij met software-engineers praat en heeft zijn hart in de agrarische sector liggen.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA25353.

Projectmanager

Regio: Noord-Limburg Leeftijd: 55-60
Opleiding: MTS en HTS werktuigbouwkunde Vakgebied: Agri business / machinebouw

Terwijl deze kandidaat zijn opleiding aan de MTS en HTS volgde, werkte hij bij verschillende technische bedrijven. Uiteindelijk verkoos hij werkvoorbereiding en planning boven het werken met machines. In het westen van het land werd hij Technisch Commercieel medewerker bij diverse bedrijven, waar hij klanten betrok bij ontwikkelingen. Toch ontdekte hij dat een puur commerciële rol niet helemaal bij hem paste.
Door zijn brede interesses kwam hij tot bloei als Projectleider. In deze rol draagt hij volledige verantwoordelijkheid voor meerdere projecten per jaar, variërend van enkele tonnen tot miljoenen euro's. Zijn team ontwerpt tekeningen intern, maar hij koopt vrijwel alle benodigdheden in. 
Als Projectleider is deze kandidaat een globetrotter, reizend binnen Europa en over de hele wereld. Hij deinst niet terug voor reizen, want vijf dagen achter een bureau zitten past niet bij hem. Hij staat bekend om zijn directheid, eerlijkheid, en zijn vermogen om veranderingen te omarmen.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26740.

Sales Support / Aftersales

Regio:  Zuid - Holland Leeftijd: 55-60
Opleiding: MTS Elektrotechniek  Vakgebied: Verkoopondersteuning

De passie van deze kandidaat voor elektrotechniek begon al in zijn vroege jaren.. Hij heeft zijn expertise ingezet als service monteur en support engineer in diverse technische bedrijven, variërend van witgoed tot procestechnologie.
Zijn technische achtergrond bracht hem in de wereld van verkoop, waar hij machinebouw verkocht aan agrariërs en groene klanten. Dit is waar hij zijn ware passie vond. De agrarische en tuin- en parkmachine branche fascineert hem enorm
Deze man is een vrolijke, energieke, nauwkeurige en flexibele professional. Hij heeft een passie voor reizen, waardoor het voor hem gemakkelijk is om klanten te bedienen, zelfs in verder gelegen gebieden.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA22849.

Rundvee Specialist

Regio:  Groningen Leeftijd: 20 - 25
Opleiding: Middelbaar Kader Melkveehouderij (DTC Oene) Vakgebied: Rundvee

Deze kandidaat heeft zowel de opleiding Vakexpert melkveehouderij MBO4 & Middelbaar kader Melkveehouderij DTC in Oene. Ze is opgegroeid op een melkveebedrijf met 90 koeien. Ze heeft nog geen commerciële ervaring maar staat er wel voor open hier in door te groeien. Maar ook werken met de dieren mag onderdeel van haar functie zijn

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26686.

Adviseur Bedrijfsontwikkeing

Regio:  Gelderland Leeftijd: 45-50
Opleiding: MBO 4 vakopleiding Vakgebied: Adviseur Akkerbouw/ Veehouderij

Deze kandidaat is gestart bij Kwekerij van pot- en perkplanten en zo doorgegroeid tot bedrijfsleider. Door lichamelijke klachten heeft hij de overstap gemaakt naar commercieel adviseur. Hij heeft een cursus commercieel administratief medewerker gevolgd en de werkzaamheden gingen hem heel goed af. Om zijn kennis te verbreden heeft de kandidaat de overstap gemaakt naar akkerbouw en veehouderij en heeft hij veel mogen leren van zijn collega’s. Omdat hij als Inspecteur / auditor voedselveiligheid akkerbouw de gelegenheid kreeg om ook veel cursussen te mogen volgen, heeft de kandidaat de overstap gewaagd. Maar nu een jaar verder, merkt hij dat hij het contact met de boer mist.. De kandidaat spreekt de taal van de boer, is een teamspeler en weet hoe hij adviezen moet schrijven. Hij is per 1 januari beschikbaar. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ26697.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.