Inloggen

Kandidaten voedingsmiddelenindustrie

Proces Engineer

Regio:  Eindhoven / Venlo Leeftijd: 35-40
Opleiding: Van Hall Larenstein Voedingsmiddelentechnologie Vakgebied: Technologie

Deze kandidaat werkt al jaren bij hetzelfde bedrijf en is mee gegroeid met het bedrijf. Van operator is hij gegroeid naar 1e operator en vervangend teamleider. Zijn interesse lag altijd bij de techniek en daarom heeft hij meerdere certificaten mogen behalen en is hij de laatste jaren ook 1 dag in de week werkzaam als proces technoloog. Hier ligt zijn interesse en wil hij ook in verder groeien. De kandidaat werkt secuur en gestructureerd, is goed in analyseren, weet waar hij over praat en is op zoek naar een bedrijf waar hij verder mag groeien als proces technoloog.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv26168.

Allround Planning – Logistiek

Regio:  Omgeving Venlo Leeftijd: 50 - 55
Opleiding: Diverse sectorgerelateerde cursussen Vakgebied: AGF - Food

Op jonge leeftijd begon deze kandidaat als Productiemedewerker bij een verwerkingsbedrijf in de AGF-sector. In de afgelopen drie decennia heeft hij verschillende rollen bekleed, variërend van de productievloer tot leidinggevende posities. Hij had de verantwoordelijkheid voor de implementatie van een systeem voor keurmeesters en heeft taak om keurmeesters en expeditie medewerkers aan te sturen. Daarnaast doet hij peen stuk planning. Na bijna drie decennia ziet hij dit als het moment voor een nieuwe uitdaging. Hij staat bekend om zijn organisatietalent en het vermogen om collega's te verbinden. Een ideale functie voor hem zou een evenwichtige verdeling tussen kantoorwerk en werk op de vloer omvatten, in dagdienst.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26118.

Hoofd TD / Onderhoud Food-industrie

Regio:  Omgeving Venlo Leeftijd: 55 - 60
Opleiding: Verschillende technische cursussen Vakgebied: Techniek

Deze kandidaat is geïnteresseerd in een functie als Maintenance Engineer in de voedselverwerkende industrie, met een focus op machinemanagement. Door zijn jaren lange ervaring, in industriële geautomatiseerde systemen, heeft hij een veelzijdigheid aan kennis opgebouwd. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk, een verscheidenheid aan technische doelstellingen praktisch vorm te geven. Zijn doel is om uiteindelijk de rol van Hoofd Technische Dienst te vervullen. Dagdienst heeft zijn voorkeur.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ4048.

Proces Technoloog

Regio:  Omgeving Eindhoven / Tilburg Leeftijd: 20-25 jaar
Opleiding: HBO Food Technology Vakgebied: Proces Technologie

Van thuis uit is deze leergierige kandidaat in de food opgegroeid. Het was ook een logische stap om na de Havo MBO Food technology te volgen. Hij heeft vele stage binnen foodbedrijven gedaan en het was een logisch gevolg om nog de HBO erachteraan te doen. Hij heeft al meerdere projecten in de foodtechnologie tot een goed resultaat afgerond en is nu op zoek naar een bedrijf waar hij veel mag leren.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv25810

(Interim) Finance Manager

Regio:  Limburg / Noord-Brabant Leeftijd: 60-65
Opleiding:

SPD, PDB en MBA

Vakgebied: Financieel

Met meer dan 30 jaar werkervaring en een uitgebreide achtergrond in financieel management, brengt deze kandidaat waardevolle expertise op financieel gebied. Van jongs af aan was hij al bedreven in rekenen en begon al vroeg in de administratieve sector te werken. Hij heeft zijn kennis verder ontwikkeld door middel van opleidingen gedurende de jaren, wat vruchten heeft afgeworpen. Zo heeft hij als Hoofd Administratie bij een vorige werkgever succesvol achterstallige jaarafsluitingen aangepakt en afgerond. Daarnaast heeft hij bij een ander bedrijf SAP R/3 geïmplementeerd en andere automatiseringsprojecten geleid. Momenteel is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn expertise en ervaring kan toepassen. Met zijn gedrevenheid, hands-on mentaliteit en sterke communicatieve vaardigheden is hij een waardevolle toevoeging voor elk team, ook op tijdelijke basis.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CCGRPA25894

Specificatiebeheer / kwaliteit

Regio:  Eindhoven, Den Bosch, Deurne Leeftijd: 55-60
Opleiding:

Hogere Laboratorium Opleiding

Vakgebied: Algemene microbiologie

Deze kandidaat is altijd B-gericht geweest en heeft daarom ook hogere labarotorium school gedaan. Hierna is ze bij een uniek bedrijf wat altijd een voorloper is, maar vooral de bedrijfsfeer was erg goed. Zestien jaar heeft ze met veel plezier hier als Microbiologisch Analist aan de slag geweest. Maar toen kreeg ze kinderen en kon niet parttime blijven werken. Daarna is ze wel altijd werkzaam geweest in de kwaliteit, maar niet in de foodbranche. Vanaf 2022 is ze weer terug de foodbranche ingegaan. Hier heeft ze alleen de Skall audit gedaan en de BRC normering van 8 naar 9 gebracht. De hele kwaliteit ligt bij de kandidaat van leveranciersaudits naar product specificatie tot veiligheid. De kandidaat is een harde werker en gemakkelijk in omgang met mensen. Ze is leergierig en maakt alle zaken haar eigen. Graag wil ze 24 uur per week gaan werken. Graag komt ze haar motivatie persoonlijk toelichten

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ9640.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.