Inloggen

Kandidaten productontwikkeling

Starter Productontwikkeling/ Kwaliteit

Regio:  Limburg Leeftijd: 20-25
Opleiding: HAS Voedingsmiddelentechnologie Vakgebied: Productontwikkeling / Kwaliteit

Deze kandidaat heeft van jongs af aan al passie voor de food sector, en de vakken scheikunde en natuurkunde lagen haar erg goed. Hierdoor was het een logische stap om voor de opleiding voedingsmiddelentechnologie te kiezen, en met succes. Tijdens de opleiding heeft ze zich gericht op het stuk productontwikkeling. Ze haalt de meeste voldoening uit opdrachten/projecten waarbij ze van A-Z betrokken is bij het proces, dus van het creatieve gedeelte tot en met de implementatie. Om zich te verbreden heeft ze tijdens haar afstudeerstage gekozen voor een kwaliteitsopdracht. Naast functies op het gebied van productontwikkeling, zou een kwaliteit functie ook een optie zijn.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG25727.

Operations Manager Food

Regio:  Den Bosch, Tilburg, Eindhoven Leeftijd: 30-35
Opleiding: - BSc Voedingsmiddelentechnologie
- MSc Bedrijfskunde
Vakgebied: Productie / Operations

Deze kandidate heeft een achtergrond in voedingsmiddelentechnologie en heeft ervaring opgedaan in implementatieprojecten tijdens haar eerste baan. Ze heeft haar operationele vaardigheden verder ontwikkeld en een Green Belt cursus gevolgd. In haar rol als Hoofd Productie bij een voormalige werkgever heeft ze bijgedragen aan de groei van het bedrijf, waarbij ze productielijnen heeft geïmplementeerd en medewerkers heeft opgeleid. Ze is oplossingsgericht, creatief en betrokken bij het team. Ze streeft naar groei en wil een evenwichtige verhouding tussen kantoorwerk en werkvloer.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG25796.

AGF teamleider / meewerkend voorman

Regio:  Rotterdam Leeftijd: 35-40
Opleiding: - Vakgebied: AGF/ Food

Deze kandidaat is een aimabele persoon die op jonge leeftijd al aan het werk is gegaan vanwege het vroegtijdige verlies van zijn ouders. Hij heeft zich opgewerkt tot teamleider logistiek en heeft lange tijd gewerkt in de AGF-sector als teamleider procesbeheer. Hij heeft altijd met veel plezier in deze sector gewerkt en wil graag terugkeren naar de AGF. Hij beschikt over uitstekend inzicht en kan goed het overzicht bewaren. Hoewel hij ervaring heeft in het aansturen van collega's, werkt hij ook graag zelf mee.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVH25725.

HR Officer/ Manager

Regio:  Midden-Limburg Leeftijd: 40-45
Opleiding: Bachelor Management, Economie en Recht Vakgebied: HR

De afgelopen 10 jaar heeft deze kandidate ervaring opgedaan bij haar huidige werkgever, waar ze werd gevraagd om HR-vraagstukken aan te pakken. Bij haar start had het bedrijf 15 medewerkers en is inmiddels gegroeid naar 40 medewerkers. Ze heeft samen met de directie een HR-beleid opgesteld. Hoewel haar focus in het begin lag op administratieve taken, zoals betalingen en planningen, is dit nu meer uitbesteed aan uitzendbureaus. Zij blijft echter het aanspreekpunt voor HR. Ze is trots op het succesvol re-integreren van enkele medewerkers, waarbij ze standvastig was en twee van de drie directieleden wist te overtuigen.

Deze kandidate heeft een goede intuïtie en weet het beste in mensen naar boven te halen. Ze is benaderbaar en kan assertief zijn wanneer dat nodig is. Ze ambieert een HR-positie bij een groter bedrijf, bij voorkeur met een vaste sparringpartner.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA25497.

Logistiek Manager

Regio:  Noord-Limburg Leeftijd: 50-55
Opleiding:

HBO Vervoersacademie

Vakgebied: Logistiek

Deze ervaren logistiek manager heeft een sterke focus op het operationele gedeelte. Hij richt zich op het trainen van personeel, verbeterprocessen doorvoeren en het opstarten/inrichten van nieuwe afdelingen/locaties. Hij haalt veel energie uit het samenwerken met diverse afdelingen en geeft daarbij verantwoordelijkheid aan de medewerkers op diverse lagen en spoort ze ook aan om deze verantwoordelijkheid te nemen. Het is een inspirerende leider die zijn personeel motiveert en bijstuurt wanneer dat nodig is.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG25903.

QA Medewerker

Regio:  Eindhoven, Den Bosch & Tilburg Leeftijd: 20-25
Opleiding: HAS Kwaliteit en Veiligheid Vakgebied: Kwaliteit

Deze enthousiaste kandidaat heeft zijn stages op gedaan binnen de foodsector op de afdeling kwaliteit. Na zijn studie is hij gestart als Junior Adviseur en heeft veel mogen leren op gebied van kwaliteit (interne audits doen), communicatie (verbaal en non-verbaal) en al meerdere keukens mogen kijken. Maar het gebied was heel Nederland en de veel uren in de auto is hem tegen gaan staan. Nu zoekt hij in regio Eindhoven naar een QA-functie. De kandidaat is een harde werker, kan prima zelfstandig werken en is assertief.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv25783.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.