Inloggen

Kwaliteit kandidaten

QSHE Specialist

Opleiding: Diverse KAM opleidingen / cursussen Vakgebied: QSHE

Deze positieve professional verdiepte zich in het begin van haar carrière steeds meer in kwaliteitszaken. Door middel van diverse cursussen en opleidingen heeft ze haar kennis over wet- en regelgeving vergroot, zowel in het verleden als recentelijk. 
Een deel van haar ervaring omvat het opzetten van diverse kwaliteitssystemen, waaronder BRC. Ook heeft ze een milieuzorgsysteem geïmplementeerd. Momenteel is ze werkzaam bij een foodorganisatie, waar ze tijdens inspectierondes door de fabriek vanuit verschillende perspectieven (kwaliteit, veiligheid, etc.) naar de werkvloer kijkt. Haar passie ligt in het praktisch toepassen van voedselveiligheidsaspecten op de werkvloer.
Deze professional is praktisch, gestructureerd en neemt verantwoordelijkheid. Ze heeft een genuanceerde kijk op zaken en staat stevig in haar schoenen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG8607. 

Productiemanager / Warehousemanager

Opleiding: Productiemanager / Warehousemanager Vakgebied: Productie / Logistiek

Met een uitgebreide ervaring in de food business, heeft hij zich bewezen als een effectieve leider in logistiek en operations. Hij heeft teams gemotiveerd en operationele processen geoptimaliseerd. Zijn succesvolle track record omvat het opzetten van nieuwe fabrieken, implementeren van ERP-systemen en verbeteren van productiviteit. Gedreven door resultaten, weet hij teams te inspireren en het beste in mensen naar boven te halen. Zijn ambitie is om aan de slag te gaan als Productiemanager, Logistiek Manager of soortgelijke functies waarbij hij tussen de mensen kan staan. De medewerkers trainen, blij maken en het maximale eruit halen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG22580. 

Financieel Directeur / Manager

Opleiding: HEAO Bedrijfseconomie Vakgebied: Finance

Als Finance Manager / Directeur beschikt hij over de vaardigheden om organisaties naar nieuwe hoogten te brengen. Hij is bedreven in het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde ERP-systemen, optimaliseren van processen en het bevorderen van samenwerking tussen diverse afdelingen. Door het gebruik van (KPI's) kan hij gerichte stuurinformatie leveren en op basis daarvan de organisatie toekomstbestendig maken. Met een achtergrond in verschillende sectoren, waaronder (food) productiebedrijven, heeft hij waardevolle ervaring opgedaan. Zijn passie, energie en heldere communicatiestijl inspireren en motiveren anderen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG27628.  

Plant Manager

Opleiding: Vleessector vakopleiding en diverse cursussen Vakgebied: Operations Manager

Een ervaren Plant Manager die zich niet te groot voelt in een rol als Productie Manager. Hij heeft zijn carrière gestart in de vleesindustrie en heeft zich snel ontwikkeld tot een leider. Momenteel geeft hij leiding aan meer dan 120 medewerkers en heeft hij ook waardevolle ervaring opgedaan in diverse andere segmenten binnen de voedingsindustrie. Het organiseren, plannen en coördineren zijn enkele van zijn sterke punten. Hij put voldoening uit het aansturen van medewerkers, het plaatsen van de juiste personen op de juiste plek, en het identificeren en oplossen van pijnpunten in de productie. Hij behoudt het overzicht en is in staat om snel te schakelen wanneer dit nodig is.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG25433. 

Applicatie Specialist / Product Ontwikkelaar

Opleiding: HAS Levensmiddelentechnologie Vakgebied: Applicatie Technoloog / NPD

Deze kundige kandidate is zowel bakkerij- als vleestechnoloog. Ze heeft veel ervaring , heeft technische affiniteit maar werkt ook graag praktisch. Ze is gericht op kwaliteit en service naar de klant. Naast haar technische specialisatie is ze sterk in wetgeving en marketing op gebied van grondstoffen en B2B. Ze heeft geruime ervaring in het werken met plantaardige eiwitten, de eiwittransitie, en het ontwikkelen van plantaardige vlees alternatieven. Haar ambitie is om deze kennis in te zetten op het gebied van productontwikkeling en technologische processen zoals opschalingstesten. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in de food als applicatie technoloog en de laatste 8 jaar werkzaam geweest als product ontwikkelaar bij een ingrediënt bedrijf. Deze vakbekwame kandidate is betrokken, loyaal en resultaat gericht. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVD27597. 

QA Medewerker

Opleiding:

HAS Levensmiddelentechnologie

Vakgebied:

QA Medewerker

Deze doorzetter heeft na MBO nog HBO erachter gedaan. Ze heeft veel stages mogen lopen en is nu 4 jaar werkzaam op de kwaliteitsafdeling. Eerst als QC/QA analist en de laatste 2 jaar als QA Officer. In een team van 3 mensen verzorgt de kandidaat de QA, dit betekende handboeken bijwerken, audits begeleiden en voorbereiden, kalibraties, verificaties etc. Ze heeft kennis van IFS, BRC is strenger en ook het keurmerk Beter Leven is ze mee bekend. RCA heeft ze mee te maken gehad en verificaties heeft ze vooral gedaan m.b.t. cleaning De kandidaat is een nuchtere, vriendelijke dame die alles aanpakt. Ze komt haar afspraken na, rond zaken af en werkt structureel en voor 32 uur per week beschikbaar.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG22395.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.