Inloggen

Kwekerij kandidaten

Business Development

Regio: Den Bosch en omgeving Leeftijd: 45-50
Opleiding: Master Vakgebied: Management

De kandidaat, oorspronkelijk uit een tuindersfamilie, koos niet voor de overname van het ouderlijk bedrijf. In plaats daarvan heeft hij internationale ervaring opgedaan als accountmanager en logistiek manager in de sierteelt, met promotie naar een leidinggevende functie. Vanwege een recente verhuizing zoekt hij een nieuwe uitdaging in de tuinbouwsector of breder, zoals bij een veredelaar, AGF-bedrijf of toeleverancier. Hij excelleert in businessontwikkeling, visie-implementatie, prioriteiten stellen en heeft een planmatige aanpak met focus op resultaten.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGREv26350.

Management

Regio:  Midden en Noord Nederland Leeftijd: 60-65
Opleiding: HBO Vakgebied: Management

Deze kandidaat excelleert in ondernemerschap en leiderschap, vooral in verandermanagement om individuen te versterken. Met uitgebreide ervaring als Customer Chief Officer (CCO), zowel als leider, manager, of directeur in Sales en Customer Services, draagt hij altijd de eindverantwoordelijkheid voor alles wat met klanten te maken heeft. Zijn toewijding en betrouwbaarheid zijn duidelijk in zijn inzet om organisatie- en bedrijfsdoelen te bereiken, aangevuld met een aangeboren commerciële drive. Bovendien is hij een resultaatgerichte bruggenbouwer en verbinder, met oog voor veranderingen en de ontwikkeling van mensen en bedrijfsprocessen. Hij staat open voor zowel contract- als interim-posities.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ14237.

R&D

Regio:  Limburg/Noord-Brabant Leeftijd: 25-30
Opleiding: WUR Vakgebied: Tuinbouw

Deze afgestudeerde student biologie aan de WUR heeft ervaring opgedaan als algemeen medewerker gewasverzorging en in een later stadium als assistent-projectleider. Ze wil graag haar opgedane kennis inzetten in de praktijk met het uiteindelijke doel om in de tuinbouw projecten te begeleiden. Het is een kritische en proactieve dame die de focus houdt op het grotere plaatje.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMK26515.

Accountmanager

Regio:  Nederland Leeftijd: 50-55
Opleiding: MTS Vakgebied: Tuinbouw/Boomkwekerij

De rode draad in de carrière van deze kandidaat is Sales. Zijn jarenlange ervaring in de verkoop van planten in DACH landen heeft hem een groot netwerk opgeleverd en gevormd tot een efficiënte en klantgerichte vertegenwoordiger. Iedere uitdaging wordt omarmd als een kans waarbij zijn goede communicatieve vaardigheden en flexibele instelling van pas komen. Heeft een switch gemaakt naar een operationele rol, maar wil graag weer aan de slag in de Sales. Mag zowel in de tuinbouw als de boomteelt zijn.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRA24141.

In- en Verkoper Planten

Regio:  Venlo en omgeving  Leeftijd: 30-35
Opleiding: MBO Vakgebied: Sales

Deze praktisch ingestelde man heeft veel ervaring met in – en verkoop van planten. Hij geniet van (koude) acquisitie en het uitbouwen naar eigen vaste relaties. Hij heeft een royaal netwerk en kan goed zelfstandig functioneren. Door een verhuizing naar de regio Noord-Limburg is hij op zoek naar ene leuke nieuwe uitdaging binnen dit vakgebied. Hij heeft veel in Duitsland gewerkt, spreekt de taal en begrijpt de cultuur. Het is een gedreven man, een doorzetter die graag aan de slag wil.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGREv26584. 

Onderzoek

Regio:  Nederland Leeftijd: 20-25
Opleiding: HAS toegepaste biologie Vakgebied: Tuinbouw

Deze kandidaat is er tijdens stageperiodes achter gekomen dat de fysiologie van de plant hem het meeste aantrekt en hierdoor is zijn interesse in de plantenveredeling bevestigd. De diversiteit van de werkzaamheden in de onderzoeksprojecten spreekt hem erg aan en hier wil hij zich graag verder in ontwikkelen. De kandidaat is een leuke, vlotte jongeman, die zijn opgedane kennis in wil zetten.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMKE26615.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.