Inloggen

Melkveehouderij Kandidaten

Adviseur Bedrijfsontwikkeling

Regio:  Arnhem / Nijmegen / Wageningen Leeftijd: 25-30
Opleiding: Wageningen Universiteit Dierwetenschappen Vakgebied: Adviseur / Analist

Deze kandate werkt graag binnen de agrarische sector, maar na het behalen van haar diploma brak de corona uit. Ze is wel werkzaam binnen de agrarische sector als Proces Analist, waar ze tussen de 4 en 15 (seizoensgebonden) labmensen aanstuurt, werkt alle nieuwe mensen in, lost problemen op en zorgt dat de productie op tijd is. De werkzaamheden zijn heel divers, maar ze werkt nu routinematig en wil graag meer richting veehouderij.  De kandidate is een vriendelijke, assertieve dame die zich vastbijt in zaken. Ze is communicatief sterk, werkt gestructureerd en zeer leergierig.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJN1779.

Nutritionist/ Diergezondheid

Regio: ’s-Hertogenbosch Leeftijd: 45-50
Opleiding: WUR Dierwetenschappen Vakgebied: Diergezondheid

Deze ervaren technisch manager met een sterke focus op de technische achtergrond van producten met toepassing in diergezondheid en -voeding heeft jarenlange ervaring in B2B en B2F. Hij zoekt een rol waarin hij zijn producteigenaarschap kan tonen en daarmee accountmanagers kan ondersteunen in hun omzetdoelen. Hij werkt graag in een platte organisatie met korte lijntjes. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ14689.

Productontwikkelaar

Regio:  Eindhoven Leeftijd: 20 - 25
Opleiding: HAS Voedingsmiddelen Technologie Vakgebied: Feed/Food

Deze kandidate in 2020 de HAS afgerond in de richting voedingsmiddelentechnologie. Ze heeft hier laboratoriumwerk gedaan in afwachting of ze zou worden aangenomen aan de universiteit in Zweden. En heeft daarna in Zweden haar Master behaald in Food technology and nutrition. Tijdens enkele stages is ze ook in aanraking gekomen met diervoeding en staat ze open om in de Feed branche aan de slag te gaan. Ze is accuraat, flexibel, iemand die het werk ziet en het zelfstandig op zal pakken, kan goed in een team werken en is resultaat gericht. Ze vindt het prettig om goed ingewerkt te worden en houdt van goede communicatie op de werkvloer.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26239 .

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.