Service2recruit

Service2recruit

Meerdere samenwerkingen met verschillende bureaus leidt vaak tot ongemak binnen organisaties. Bij een Service 2 Recruit nemen we al je werving- en selectieactiviteiten over. Zo kun jij je bezighouden met de core business activiteiten. Dit doen we op basis van afspraken die we voor langere tijd met elkaar maken. Daarnaast kunnen we ook een exclusieve corporate recruitmentwebsite bouwen in jouw eigen bedrijfsstijl. Alle vacatures, het bedrijfsnieuws en testimonials plaatsen wij op de site, zodat we maximale exposure genereren. Zo interesseren we zoveel mogelijk kandidaten. Daarnaast wordt je gekoppeld aan een van onze dedicated searchers met uitgebreide kennis van jouw organisatie en bedrijfscultuur. Zo zorgen wij voor een continue flow aan goede kandidaten.

Is Service 2 Recruit iets voor jouw organisAtie? Of wil je wat meer weten over de opties? Neem dan contact met ons op via info@greenpeoplerecruitment.com of 077-3557245.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Interesse?

Wil jij samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.