Kandidaten die bij jouw organisatie passen
Inloggen

Onze Agrotechniek kandidaten

Kandidaat 1: Maintenance Engineer

Geslacht: Man Leeftijd:  45-50
Opleiding: HAS Vakgebied: Veehouderij

 

Na zijn afstuderen is de kandidaat gevraagd geworden om in Nieuw-Zeeland een heel nieuw bedrijf te gaan opzetten. Na vijf jaar is hij teruggekomen naar Nederland en heeft zich verder ontwikkeld in de automatisering binnen varkensstallen en rundveestallen. Hier is hij zo in gespecialiseerd dat hij de afgelopen 8 jaar verantwoordelijk is geworden voor alle divisies. Deze kundige man, die van aanpakken houdt, heeft heel veel technische kennis en ervaring in ICT. Hij maakt zich heel snel zaken eigen, is leergierig en oplossingsgericht.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv22464 .

Kandidaat 2: Technisch vertegenwoordiger

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: Elektrotechniek en bedrijfsadministratie Vakgebied: Techniek

 

Deze kandidaat was als tiener al aan het sleutelen aan tractoren en zitmaaiers. Vanuit die interesse is hij in de techniek zijn carrière begonnen; van leerling monteur tot vertegenwoordiger. Hij doet zaken met grotere installatie-, loodgieter en kabelbedrijven, maar ook automotive bedrijven. Klantbezoeken, offertes (tot 50 à 60 K) opstellen, nieuwe klanten vinden en bestaande relaties uitbouwen zijn de voornaamste taken. Van een hoofdinkoper tot hovenier; hij weet dankzij zijn fijngevoeligheid de juiste manier om hen te benaderen te vinden. Hij heeft een frisse blik op verkoop, is technisch en commercieel en zoekt telkens naar de win-win situatie.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA22777 .

Kandidaat 3: (Junior) Internationaal Accountmanager Varkens

Geslacht: Man Leeftijd: 20-25
Opleiding: - HAS Agribusiness
- MSc Agri-Business & Food Chain Management
Vakgebied: Varkenshouderij

 

Deze zoon van een zeugenhouder is zeer betrokken bij de bedrijfsvoering thuis. Naast zijn studie heeft hij altijd meegewerkt in het ouderlijk bedrijf. In Engeland heeft hij een Master gevolgd die zich meer focust op de bedrijfskundige aspecten binnen bedrijven in de agrarische sector. Vervolgens is hij als Accountmanager Young Animal Products gestart. Zo werkt hij met dealers in Engeland, Ierland, Duitsland en Nederland. Het vele reizen is voor hem geen probleem en hij is sterk in relatiebeheer. Hij is een echte probleemoplosser en wordt vaak ingezet bij moeilijke klanten. Ook heeft hij grote nieuwe klanten binnengehaald, alhoewel hij niet iemand is van de zeer commerciële verkoop. Deze jongeman is een sociale, enthousiaste en slimme jongeman die graag afwisseling in zijn werk zoekt. Contact met mensen is belangrijk voor hem en hij gaat graag een stapje verder om zo lange termijnrelaties op te bouwen. Hij is hands-on, vooruitstrevend en kan goed de behoefte van de markt analyseren.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA18010.

Kandidaat 4: Starter Agrotechniek / Veehouderij

Geslacht: Man Leeftijd: 20-25
Opleiding: HBO Dier en Veehouderij (HAS) Vakgebied: Varkenshouderij

 

Deze jongeman is bezig met afstuderen aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Naast de opgedane ervaring tijdens zijn studie heeft hij ook veel praktijkervaring. Hij werkt op het bedrijf van zijn vader met 670 zeugen en 18000 vleesvarkens op meerdere locaties. Door zijn achtergrond is hij een gelijkwaardige gesprekspartner voor zowel familiebedrijven als grote ondernemers. Hij is een zelfverzekerde kerel en bezit de echte ondernemersgeest. Verder heeft hij interesse in de Aziatische markt, waarbij hij gedurende zijn afstudeerproject veel contacten heeft met Nederlandse en Chinese stakeholders. Deze man heeft een commerciële instelling, is communicatief vaardig en staat open voor een uitdaging waarin hij zichzelf kan ontwikkelen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRFS23045 .

Kandidaat 5: Accountmanager

Geslacht: Man Leeftijd: 50-55
Opleiding: MEAO Vakgebied: Gereedschappen

 

Deze kandidaat is via-via in de gereedschappenindustrie terechtgekomen. Hij heeft voor verschillende werkgevers richting dealers verkocht vanuit de producent. De laatste jaren is hij juist vanuit het dealerschap gaan verkopen. Hij heeft klanten als hoveniers, loon- en installatiebedrijven en gemeenten. Het ontzorgen van de klant staat bij hem op nr. 1 en hij is iemand die snel ergens binnenstapt om te kijken of er handel is. In zijn huidige baan is hij het liefst vier dagen per week onderweg naar klanten en gebruikt hij één dag voor alle administratie. Hij zoekt nu een soortgelijke baan waarin hij zijn energie weer kan stoppen in het maken van deals. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23064.

Kandidaat 6: Production Engineer

Geslacht: Man Leeftijd: 25-30
Opleiding: - Mbo Mobiele Voertuigen
- Hbo Automotive Engineering
Vakgebied: Engineering 

 

Deze jongeman sleutelde als scholier al graag aan (landbouw)machines. Door deze interesse voor ‘groene’ machines heeft hij de mbo-opleiding Specialist Mobiele Voertuigen gevolgd en stages gelopen bij enkele landbouwmechanisatie bedrijven. Hij wilde echter niet zijn hele leven puur aan het sleutelen blijven en is daarom de hbo-studie Automotive Engineering gaan volgen. Na zijn studie is hij bij zijn huidige werkgever begonnen en is verantwoordelijk voor het goedkeuren van concepten van productontwikkeling en de vertaling daarvan naar de productie. Over technisch inzicht beschikt hij dan ook zeker. Hij is hands-on, direct en kan goed het overzicht bewaren. Tevens kreeg hij tijdens zijn laatste beoordeling te horen dat hij bijdraagt aan een positieve sfeer binnen de afdeling.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23065.