Kandidaten die bij jou passen
Inloggen

Onze Agrotechniek kandidaten

Kandidaat profiel: Productie Manager / Operations Manager

Geslacht: Man Leeftijd:  60-65
Opleiding: Post HBO Bedrijfskunde voor Technici
MTS Procestechniek, Roermond
Vakgebied: Productie / Operations 

 

Deze kundige en ervaren kandidaat heeft jaren ervaring in de productie en vele productieverbeteringen en procesoptimalisaties doorgevoerd. Ook heeft hij nieuwe productielijnen geïmplementeerd en geïnstalleerd. Hij heeft de LEAN Green en Black Belt behaald en zelf het middenkader opgeleid tot Green Belt. Deze vriendelijke kandidaat is een People Manager, resultaatgericht en nog jong van geest. Hij is proactief en sterk in het verbeteren van processen en op zoek naar een leuke uitdaging waarbij hij een bedrijf kan laten groeien.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv21531.

Kandidaat profiel: Senior Innovation Manager / Director

Geslacht: Man Leeftijd: 40-45
Opleiding: Delft University of Technology: Industrial Design Engineering Vakgebied: Innovation

 

Deze intelligente en enthousiaste kandidaat heeft een vrij brede en diverse achtergrond Na zijn studie heeft hij voornamelijk als aanjager van innovatie gewerkt. Deze kandidaat heeft geen specifieke domeinkennis van de agro- of foodsector, maar zijn verleden laat zien dat hij zich snel in verschillende technieken eigen maakt. Juist door niet té bekend te zijn in de sector, heeft hij een objectieve blik op mogelijke innovaties binnen de sector. Van een idee iets tastbaars maken in een uitdagende omgeving is zijn passie. Hij is een mensenmens die door nieuwe inzichten snel weet waar winst te behalen valt. Daarnaast is hij gedreven door innovatie en kijkt vanuit de gebruiker, zoals hij gedaan heeft van dokters tot vrachtwagenchauffeurs.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK21391 .

Kandidaat profiel: Senior Project Manager

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: Ph.D. en M.Sc Chemical Engineering Vakgebied: Project Management

 

Deze kandidaat heeft een brede achtergrond in Chemische Technologie en heeft ervaring met het aansturen van cross-functionele teams. In deze rol hanteert hij een constructieve aanpak. Hij maakt medewerkers verantwoordelijk en stimuleerde hen in hun ideeën. Op het gebied van projectsoftware heeft hij ervaring met Prince 2. Waar toepasselijk gebruikt hij MS Project, maar natuurlijk ook Excel. Hij is op zoek naar een baan waarin hij de lijnen kan uitzetten, zijn technische kennis kan overdragen en wanneer hij verantwoordelijk zal zijn voor innovatie projecten, geeft dat het volgens hem een extra dimensie in zijn kunnen. 

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVD21569.

Kandidaat profiel: HR Business Partner

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: Academie voor Mens en Arbeid, personeelszaken Vakgebied: HR Business 

 

Deze kandidaat heef bij meerder bedrijven vraagstukken op HR mogen oplossen. Zo heeft hij een goede basiskennis opgebouwd. Later heeft hij internationale ervaring opgedaan door het HR beleid over meerder landen te harmoniseren, maakte het strategisch plan, werden de plannen uitgerold op basis van tijdplanning en investering. Stapje voor stapje is de HR afdeling naar een hoger niveau getild en meer betrokkenheid gecreëerd bij het personeel. Op dit moment zijn de werkzaamheden voor 70% alleen nog maar analytisch en strategisch en minder operationeel.  Een kundige, energieke man die mensen kan meenemen in zijn visie. Een echte zelfstarter, die ondernemend te werk gaat en resultaatgericht is en op zoek is naar een nieuwe uitdaging waar hij zich in vast kan bijten.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVD21699 .

Kandidaat profiel: (International) Sourcing / Purchase Manager

Geslacht: Man Leeftijd: 45 – 50
Opleiding: - Hbo Inkoopmanagement
- NEVI 1 & 2
Vakgebied: Sourcing / Inkoop

 

Deze enthousiaste kandidaat is na zijn studie snel tot inkoper doorgegroeid. In die functie begon hij met handelsinkoop en maakte enkele jaren later de groei naar fabrieksinkoop, waarbij hij grondstoffen inkocht en leerde leveranciers-beoordelingen uit te voeren. De dynamiek van de food-industrie vindt hij geweldig. Door intensief met R&D en kwaliteit samen te werken, heeft hij zich de kennis van deze industrie eigen gemaakt. Zo weet hij hoe (productie)processen, voedings- en nutritionele waarden etc. van belang zijn voor een goed product. Dit in combinatie met zijn inkoopkennis maken hem tot een complete manager. Hij houdt van korte lijntjes, een open cultuur, sfeervolle samenwerking en heeft graag de vrijheid om te pionieren.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA21163.