Kandidaten die bij jouw organisatie passen!
Inloggen

Onze Executive kandidaten

Kandidaat profiel 1: Sales / Purchase Director Food

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 40-45
Opleiding: International Marketing Management Vakgebied: Sales / Purchase Management


Deze dame staat stevig in haar schoenen. Met een ervaring van ruim 20 jaar bij dezelfde werkgever, heeft ze vele afdelingen van die organisatie doorlopen. Qua sales was ze verantwoordelijk voor internationale export. Aan hen verkocht ze alles wat food gerelateerd was. Tevens heeft ze ervaring aan de inkoopzijde, waarbij ze droge goederen inkocht bij producenten in zowel binnen- als buitenland. Een belangrijk aspect hierbij was voedselveiligheid, waardoor ze de nodige kennis heeft van audits en certificeringen. Op het gebied van leidinggeven heeft ze verschillende teams en disciplines aangestuurd. In haar laatste rol stuurde ze ca. 25-35 personen aan. Als leidinggevende staat ze graag tussen de mensen. Zo blijft ze op de hoogte wat er speelt, Verder is ze benaderbaar, eerlijk, rechtdoorzee en vasthoudend.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGR22035.

Kandidaat profiel 2: Hoofd TD

Geslacht: Man Leeftijd: 55-60
Opleiding: MTS WTB + vele trainingen Vakgebied: Technische ontwikkelingen

 

Deze kandidaat heeft altijd in de zuivelsector gewerkt en heeft 15 jaar werkervaring als Hoofd Technische Dienst / Hoofd Productie. Hierdoor is hij doorgegroeid naar Hoofd Technische Ontwikkelingen en heeft hij een hele nieuwe fabriek gebouwd. Door een goed resultaat te hebben neergezet heeft een ander groot bedrijf hem gevraagd ook voor hen een nieuwe fabriek te gaan inrichten. Dit project is ondertussen ook succesvol afgerond en nu is deze energieke aanpakker op zoek naar een nieuwe uitdaging of een groot project. Hij kan zorgen dat zaken georganiseerd en geregeld worden, vindt het leuk om team te bouwen en kan out-of-the-box denken.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRV 22312.

Kandidaat profiel 3: Accounting Director

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 50-55
Opleiding: HEAO Vakgebied: Finance

 

EMEA Finance & Accounting team opgezet, ervaring met IFRS en US GAAP. No-nonsens aanpak met een positieve aanpak om samen met team tot de meest efficiënte oplossing te komen.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK14004.

Kandidaat profiel 4: Logistiek Directeur

Geslacht: Man Leeftijd: 55-60
Opleiding: HAS bedrijfskunde & Logistiek Management Vakgebied: Logistics

 

Een betrouwbare, loyale, enthousiaste en gedreven man met een gestructureerde manier van werken en een heldere/duidelijke manier van leidinggeven en communiceren. Ervaring in de supply chain van voedingsmiddelenproducenten, doorvoeren van organisatiewijzigingen, nieuwbouwprojecten, het optimaliseren van warehouse processen, het implementeren van nieuwe klanten en/of systemen, distributiemanagement en continuous improvement.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ22542.

Kandidaat profiel 5: Interim Salesmanager

Geslacht: Man Leeftijd: 40-45
Opleiding: Diverse in- en verkoop opleidingen Vakgebied: Interim Sales

 

Deze Belgische kandidaat nieuwe is zeer bekend in de dynamische wereld van FMCG, met name in de combinatie van ultravers, retail en private label. Hij heeft bij één van zijn werkgevers de Belgische Retail tot een succes weten te maken door eigenhandig de omzet tot 28 mln. weten op te krikken. Meer dan de helft van de  totale omzet. In zijn dagelijkse werk is hij veel in contact met interne en externe stakeholders, de supply chain van leveranciers tot aan productie en uiteraard zijn klanten. Sinds kort is op interim basis voor zichzelf begonnen en zoekt nu naar uitdagende opdrachten. Belgische klanten waar hij succesvol mee heeft samengewerkt zijn Lidl, Colruyt, Delhaize, Carrefour en Aldi. Hij was verantwoordelijk voor het onderhandelen van (raam)contracten, kostprijscalculaties en relatiebeheer. Deze interim kandidaat is sterk in persoonlijke relaties, maar ook het openen van nieuwe deuren. Hij is transparant, open en eerlijk en heeft een snel aanpassingsvermogen.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA22978.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.