Kandidaten die bij jouw organisatie passen!
Inloggen

Onze Food kandidaten

Kandidaat 1: Starter QA

Opleiding: Master Food Quality Vakgebied: QC/QA

Deze kandidaat heeft tijdens haar studie diepgaande kennis opgedaan over voedselveiligheid en kwaliteitsnormen, en haar scriptie over de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) in de voedingsindustrie heeft haar analytische vaardigheden en duurzaamheidsinzicht versterkt. Tijdens haar stage ontwikkelde zij een risico-gebaseerd monitoringsprogramma voor pesticiden in noten, wat haar probleemoplossend vermogen en zelfstandigheid heeft aangescherpt. Bij Coop Supermarkten heeft zij bewezen effectief te kunnen samenwerken met diverse stakeholders om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Zij is leergierig, gedreven en altijd op zoek naar verbetering. Collega's beschrijven haar als hardwerkend en gemotiveerd en nu op zoek naar een bedrijf waar ze haar vaardigheden verder kan ontwikkelen..

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv2807.
 

Kandidaat 2: AGF Trader

Opleiding: Front Office Manager Vakgebied: Sourcing & Sourcing

Deze ervaren professional in de AGF-sector, zoekt een nieuwe uitdaging om zijn carrière te bevorderen. Met een achtergrond als warehousemedewerker, heeft hij zich ontwikkeld tot functies in kwaliteit en sales, met een focus op biologische producten en recentelijk druiven. Hij heeft sterke relaties opgebouwd in de retailsector en is meertalig, wat hem effectief maakt in wereldwijde communicatie. Bij zijn huidige werkgever  introduceerde hij nieuwe producten zoals gember, avocado en mango. Als leidinggevende heeft hij teams van 4 tot 12 personen succesvol aangestuurd en operationele taken beheerd. Zijn analytische vaardigheden helpen bij het optimaliseren van processen en het behouden van productkwaliteit.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA28029.

Kandidaat 3: Inkoper AGF

Opleiding: HBO Commercieel Vakgebied: Sourcing

Deze kandidaat groeide op met een vader actief in de verkoop van groenteplanten waardoor hij vertrouwd raakte met de wereld van vers en AGF. Na zijn start bij een groot AGF-bedrijf, waar hij veel leerde over de handel, werkte hij bij een ander bedrijf waar hij verantwoordelijk was voor daghandel in verschillende vollegrondsgroenten, waaronder inkoop bij telersverenigingen. Hij beschouwt deze tijd als zeer leerzaam.

Momenteel werkt hij bij een klein bedrijf gespecialiseerd in radijsteelt en verwerking. Hij beheert het gehele traject van zaadje tot product en deelt teeltinformatie met klanten en verkoop, wat hij erg interessant vindt.
Hij zoekt nu naar een rol waarin hij meer teamgevoel en dynamiek kan ervaren.
 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA27872.  

Kandidaat 4: Consultant Advies/ Relatiebeheer

Opleiding: Bachelor Life Sciences Vakgebied: Food

Ervaring in Microbiologie en als advies consultant. Gewend om in een kwaliteitsomgeving te werken en houdt zich momenteel ook bezig met interne audits. Heeft ervaring met BRC en FSSC 22000. Hij is graag in contact met klanten en zoekt daarom ook een adviserende of relatie beherende rol. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ27999.

Kandidaat 5: Technical Salesmanager

Opleiding: Voedingsmiddelentechnologie Vakgebied: Food

Deze commerciële dame is afgestudeerd voedingsmiddelentechnoloog. De ideale baan voor is waar ze dit beide kan combineren. In een voedselproductiebedrijf waar ze als Sales/ Productmanager aan de slag kan. En haar technische kennis kan toepassen.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ7514.

Kandidaat 6: Sales

 Opleiding:

HEAO International
Business&Languages

Vakgebied:

Sales

Deze kandidaat spreekt vijf talen vloeiend (Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans) en is sterk in sales en relatiebeheer. Hij werkt graag voor een foodproductie bedrijf . De kandidaat is correct in omgang, luistervaardig, stelt goede vragen en is communicatief sterk. Hij ziet mogelijkheden, durft beslissingen te nemen en kan klantbehoeften inschatten en alternatieve oplossingen bieden. Hij houdt van bedrijfsontwikkeling, onderhandelen en nieuwe klanten en projecten binnenhalen. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv27863.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.