Kandidaten die bij jouw organisatie passen!
Inloggen

Onze Food kandidaten

Kandidaat 1: Senior Food QA Specialist

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 35-40
Opleiding: Hbo Vakgebied: Voeding en Diëtetiek

Deze gedreven kandidate is een echte doorzetster. Ze is leergierig, heeft veel trainingen gevolgd en is een echte aanpakster. Ze heeft binnen de kwaliteit een brede kennis vanuit de overheid, maar ook vanuit de retail.  Ze heeft veel fabrieken gezien en traint en begeleidt auditoren. Ze heeft het kwaliteitsteam uitgebreid, de afdeling gestructureerd en de juiste mensen aangenomen. Hierdoor loopt de afdeling nu soepel en staat zij weer open voor een nieuwe uitdaging in de regio Utrecht. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVD23826.

Kandidaat 2: Operations Manager

Geslacht: Man Leeftijd: 40-55
Opleiding: HAS Green Academy Vakgebied: Operations Management

Deze food professional heeft bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan op het gebied van productie management, procestechnologie, productontwikkeling, projectmanagement en commerciële in- en verkoop. Mede door trainingen en opleiding heeft hij zich als persoon verder ontwikkeld en is in staat te werken met mensen van verschillende disciplines en culturen. Hij krijgt energie van nieuwe inzichten, veranderingen en verbindingen leggen. Een positie als Operations Manager of Productie Manager, waarbij hij veranderingen kan doorvoeren, sluit het beste aan.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG9214.

Kandidaat 3: QA / Productontwikkeling

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20-25
Opleiding: HAS Green Academy Vakgebied: QA / R&D

Deze young professional heeft al een tweetal jaren werkervaring in de food business, waarin kwaliteit de kern was van haar taken. Ze heeft de opleiding Food Commerce & Technology afgerond en heeft zich tijdens haar studie gespecialiseerd op het gebied van productontwikkeling. Nu ze ook ervaring heeft in de kwaliteit staat ze op een T-splitsing en staat ze open voor zowel een QA-positie als een positie als productontwikkelaar.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG24103.

Kandidaat 4: Accountmanager Foodservice

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: Nima-A Vakgebied: Foodservice

Deze kandidaat komt uit een ondernemersgezin. Voor hem draait de foodservice om beleving. Het meedenken met klanten vindt hij enorm interessant. Het bieden van oplossingen die in samenspraak met specialisten (productmanagers, productontwikkelaars, etc.) zijn bedacht doet hij dan ook het liefste. Deze kandidaat is een doortastende en stressbestendige kerel. Hij zoekt een nieuwe uitdaging waar hij meer onder zijn collega’s is. Reisafstand is hem desondanks om het even.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23835.

Kandidaat 5: Procestechnoloog

Geslacht: Man Leeftijd: 25-30
Opleiding: MSc. WUR Food Technology Vakgebied: Procestechnoloog

Deze kandidaat heeft altijd een passie gehad voor voeding en technologie, vandaar dat hij ook de richting procestechnologie heeft gekozen. Hij is nu aan het afstuderen en is per 1 november beschikbaar voor een baan in de regio Noord-Brabant/Noord-Limburg. Deze kandidaat haalt energie uit verbeterprojecten. Hij is een proactief persoon, die alles goed organiseert en problemen aanvliegt met een creatieve mindset. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRFS23889.

Kandidaat 6: Commercieel Binnendienst Medewerkster

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 35-40
Opleiding: Hbo Vakgebied: Bedrijfskunde

Deze vriendelijke kandidate is een echte relatiebeheerster. Ze is vijf jaar Manager Overseas geweest, met veel klanten in de Verenigde Staten. Maar ook hier was het echt relatiebeheer en niet de “harde sale”. Ze beheerst de talen Nederlands, Engels en Duits, behoudt goed het overzicht en is in staat verbeteringen door te voeren. Commercie & logistiek, tezamen met relatiebeheer, maken de perfecte combinatie voor haar droombaan. Een leuke dame die zeker goed binnen een team past. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG18505.