Kandidaten die bij jouw organisatie passen!
Inloggen

Onze Food kandidaten

Kandidaat 1: Teamleider Productie / Hoofd Productie

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: - MHS
- Lean Green Belt
Vakgebied: Productie

 

Deze kandidaat is vanaf de werkvloer doorgegroeid tot (assistent) Productieleider. Op de vloer is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de teamleiders en het oplossen van de dagelijkse kwaliteitsproblemen. Op kantoor is hij verantwoordelijk voor het maken van personeelsplanningen, het dagoverleg met de teamleiders, KPI’s opstellen en monitoren en veel afstemmen met andere afdelingen. Hij heeft een directe en duidelijke manier van leidinggeven en schetst kaders voor zijn team waarbinnen zij de ruimte hebben om te werken. Hij zoekt nu een nieuwe uitdaging in de regio Oost-Brabant / Noord- / Midden-Limburg.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23520.

Kandidaat 2: Tactisch inkoper Food

Geslacht: Man Leeftijd: 30-35
Opleiding: - HBO Commerciële Economie 
- NEVI 1
Vakgebied: Inkoop

 

Deze kandidaat is na zijn studie als Assistent Inkoper in de foodsector begonnen en leerde zo de fijne kneepjes van de inkoop van food, zoals het maken van prognoses, wetgeving en de factor houdbaarheid. Hij kocht met name in Europa in, zoals Spanje, Italië, Noorwegen en Denemarken. Bij een andere werkgever maakte hij kennis met de Aziatische markt en bij zijn huidige werkgever koopt hij tevens in China in, met name grote volumes via contracthandel. Hij is een leergierige, gedreven man die graag zijn verantwoordelijkheid neemt. Hij is gewend om in te kopen middels het afsluiten van halfjaar contracten tegen een vaste inkoopprijs. Hij zoekt nu een uitdaging in Midden-Brabant.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23566.

Kandidaat 3: Hoofd Logistiek & Expeditie

Geslacht: Man Leeftijd: 50-55
Opleiding: - MBO Agricultuur
- Middle Management HBO
Vakgebied: Logistiek

 

Deze kandidaat heeft bijna zijn gehele carrière in de agro- en foodbranche opgebouwd. In eerste instantie meer op (pluim)vee gericht maar al snel begonnen in de food industrie,. Daar is hij doorgegroeid van Medewerker Logistiek tot Teamleider Logistiek. De laatste vijf jaar is hij als Teamleider Logistiek en Expeditie. In die rol is hij steeds meer bezig met verbeterprocessen, wat hem erg goed ligt. Hij is nu rond aan het kijken omdat hij merkt een stapje hoger te willen in een sturende rol in Noord-Limburg. Hij is een mensenmens die direct, open en eerlijk is.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23619.

Kandidaat 4: Accountmanager Foodservice

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: - NCOI Commerciële Economie
- Diverse Horeca trainingen
Vakgebied: Sales

 

Food en gastvrijheid zitten in het DNA van deze kandidaat, waardoor hij in zijn jeugd al in de horeca is begonnen. Eerst werkzaam als chef, merken steeds meer mensen uit zijn omgeving zijn commerciële vaardigheden op. Zodoende heeft hij de stap naar accountmanagement gemaakt. Hij breidde zijn portfolio uit met grotere foodservice klanten en ook retailers. Hij deed zo’n 70% foodservice en 30% retail, zowel nationaal als internationaal. De laatste jaren is deze kandidaat actief in de Non-Food en heeft daarin een breed netwerk opgebouwd. Hij mist echter de uitdaging die de dynamiek van de food -sector met zich meebrengt. Hij is een makkelijke prater en weet de gunfactor te creëren.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ17511.

Kandidaat 5: Kwaliteitsmedewerker

Geslacht: Man Leeftijd: 40-45
Opleiding: HAS: Levensmiddelentechnologie Vakgebied: Kwaliteit

 

Deze kandidaat heeft voedingsmiddelentechnologie op MBO en HBO niveau afgerond. Na zijn HBO wilde hij nog verder studeren aan de universiteit. Echter kwam hij erachter dat dit te theoretisch voor hem was. De kandidaat is graag op de werkvloer bezig en is daarom ook actief als QC-medewerker. Hij is een collegiale en hardwerkende teamplayer en heeft thuis 3 kinderen. Hij zoekt een nieuwe uitdaging in Midden-Limburg / Oost-Brabant.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG7643.

Kandidaat 6: Producttechnoloog

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 30-35
Opleiding: Wageningen University & Research: Food Science Technology Vakgebied: Producttechnologie

 

Deze kandidaat is in 2009 naar Nederland verhuist vanuit Indonesië, omdat ze graag in Nederland zich graag op wilde leiden tot Producttechnoloog. Daarvoor heeft ze HBO en WO studies gevolgd. Ze is een analytisch persoon die nieuwsgierig is en proactief handelt. Ze wilt graag in de foodsector werken in de regio Rotterdam.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ9970.