Kandidaten die bij jou passen
Inloggen

Onze Tuinbouw kandidaten

Kandidaat 1: Teeltspecialist Glastuinbouw

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 30-35
Opleiding: WUR Plantenwetenschappen Vakgebied: Teelt

Na het afronden van de master plantenwetenschappen aan de Wageningen Universiteit heeft deze kandidaat enkele jaren werkervaring opgedaan als teeltspecialist binnen de glastuinbouw. Deze dame is parttime beschikbaar en staat open voor een teeltfunctie in regio Noord-Holland. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRRH23572.

Kandidaat 2: Starter HAS

Geslacht: Man Leeftijd: 20-25
Opleiding: HAS Green Academy Tuinbouw & Akkerbouw Vakgebied: Precisie landbouw

Deze jongeman is recent afgestudeerd van de opleiding Tuinbouw & Akkerbouw aan de HAS Hogeschool. Zoekt nu een commerciële of adviserende startersfunctie binnen de precisie landbouw in regio West-Nederland. Heeft affiniteit met onderzoek en is analytisch ingesteld.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRRH24085.

Kandidaat 3: Operationeel Manager

Geslacht: Man Leeftijd: 40-45
Opleiding: HAS Bedrijfsmanagement Vakgebied: Teelt en organisatie

Dit is een ervaren en communicatieve kandidaat die veel aspecten binnen de tuinbouw heeft leren kennen. Hij is sterk in procesverbetering en het aansturen en motiveren van medewerkers. Zoekt een leuke uitdagende positie binnen een hands-on organisatie, bijvoorbeeld als operationeel manager of bedrijfsleider met verantwoordelijkheden.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRE23107.

Kandidaat 4: Teeltspecialist

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: Mbo Plantenteelt Vakgebied: Teelt

Door jarenlange werkervaring binnen de tuinbouwsector heeft deze kandidaat zich ontwikkeld tot een ervaren teeltspecialist. Zijn interesses liggen binnen de gesloten teelt en hij heeft affiniteit met data-gedreven telen. Deze kandidaat is fulltime beschikbaar voor een functie als teeltspecialist in regio Noord-Limburg.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ13910.

Kandidaat 5: Kwaliteitsspecialist

Geslacht: Man Leeftijd: 55-60
Opleiding: Hbo Levensmiddelentechnologie Vakgebied: Kwaliteit

Deze kandidaat is langdurig werkzaam is geweest binnen sourcing en kwaliteitscontrole van verse producten. Omdat hij ervaring heeft opgebouwd binnen een breed werkveld zoekt hij de nieuwe uitdaging zowel binnen Food, AGF als Tuinbouw. Hij zou graag 3 à 4 dagen willen werken, maar ook FT mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23794.

Kandidaat 6: Agronomist

Geslacht: Man Leeftijd: 40-45
Opleiding: Van Hall Larestein: Master Vakgebied: Agricultural Production Value Chain Management

Deze kandidaat is opgeroeid in Ghana waar hij op jonge leeftijd al werkzaam was in de landbouw. Hij was enerzijds verantwoordelijk voor technisch advies richting telers, bijvoorbeeld het installeren van irrigatiesystemen, maar ook hoe je een optimaal klimaat creëert voor een gewas om te groeien, de benodigde hoeveelheid water en hoe je plantziektes voorkomt. De gewassen waar hij mee werkte waren pepers, peulvruchten en bonen, maar ook rijst en tomaten. Zo’n 10 jaar geleden kreeg hij de kans om in Nederland te gaan studeren. In zijn huidige baan helpt hij met het standaardiseren en het voorbereiden van audits bij lokale telers in Afrika. Hij focust zich vooral op telers van koffiebonen, theebladeren en cacaobonen.  Deze kandidaat, momenteel woonachtig te Rotterdam, heeft veel praktische ervaring maar ook de juiste teelt technische kennis. Reizen is voor hem geen enkel probleem. Hij is efficiënt in zijn communicatie en kan goed prioriteiten stellen. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSN6680.