Kandidaten die bij jou passen
Inloggen

Onze Tuinbouw kandidaten

Kandidaat 1: Junior Teelt Specialist / Research

Geslacht: Man Leeftijd: 25-30
Opleiding: BSc Horticulture and Business Management Vakgebied: Teelt

 

Deze jonge man is van Duitse afkomst en studeert binnenkort af aan de HAS Hogeschool. Enthousiaste starter die op zoek is naar een leuke uitdaging en ervoor open staat zich in het buitenland te vestigen. Hij is op zoek naar een teelt functie of een onderzoeksfunctie binnen de indoor farming of glastuinbouw. Spreekt Duits, Engels en Spaans. De Nederlandse taal spreekt hij een beetje, maar kan hij goed verstaan. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRRH23282.

Kandidaat 2: Key Accountmanager DACH

Geslacht: Man Leeftijd: 55-60
Opleiding: Einzelhandelskaufmann (detailhandel) Vakgebied: Food - AGF

 

Deze commerciële Duitse relatiebeheerder is na zijn dienstplicht, in de AGF-handel terechtgekomen. Begonnen op de inkoop, was hij met name verantwoordelijk voor het contact met leveranciers en afspreken van prijzen. Eenmaal overgestapt naar de verkoop deed hij zaken met Edeka, REWE en Metro. Hij is een sociale, volhardende man. AGF zit bij hem in het bloed. Daarin kan hij een verbindende rol hebben, gezien zijn ervaring in zowel in- als verkoop en kennis van de Duitse markt. Hij  is een ervaren, competitieve, pragmatische en flexibele teamspeler. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA22897 .

Kandidaat 3: Hoofd Logistiek

Geslacht: Man Leeftijd: 40-45
Opleiding: - BSc Bedrijfskunde
- Cursus Logistic Operational Excellence
Vakgebied: Logistiek / Operations

 

Momenteel is deze kandidaat verantwoordelijk voor de logistiek van meerdere filialen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, planningen, contact met externe partners en het standaardiseren van verschillende processen. Hij geeft aan de dynamiek van logistiek zeer gewend te zijn. Hij plant de levering van grondstoffen altijd just-in-time en kan dagelijks na een half uur zijn voorgenomen planning al op de schop gooien, doordat er bijvoorbeeld files staan. Hij houdt dan ook altijd korte lijntjes met de productie, in- en verkoop en andere logistieke mensen. Het is een directe kerel met het hart op de tong. Hij is sociaal en staat zelf veel met de voeten in de klei. Hij geeft zijn team altijd de ruimte om zelf iets op te lossen, maar springt bij wanneer nodig. Hij spreekt prima Engels en Duits en werkt nu ook vaak met Poolse uitzendkrachten.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23128.

Kandidaat 4: Supply Chain Manager (MT lid)

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: HBO Vakgebied: Logistiek/Bedrijfskunde

 

Een energiek en enthousiast ingestelde kandidaat, die doelgericht is en efficiënt werkt. Is verantwoordelijk voor het productie- en planningsproces, het afroepen van handelsgoederen en verpakkingsmaterialen, voorraadregistratie, transport en pakketdistributie van o.a. sierteeltproducten. Heeft ruime ervaring met ERP aangestuurde processen, het coachen van productieafdelingen en Supply Chain Management. Is probleemoplossend, daadkrachtig, sociaal betrokken, klant- en resultaatgericht. Zoekt een leuke uitdaging in het Westen van Nederland.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRE 22967.

Kandidaat 5: Junior onderzoeker ecologie / natuurbeheer / educatie

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20-25
Opleiding: BSc Toegepaste Biologie Vakgebied: Ecologie

 

Na haar studie Toegepaste Biologie is deze enthousiaste dame op zoek naar een leuke uitdaging in regio Arnhem. Tijdens haar studie heeft ze zich voornamelijk gespecialiseerd binnen de ecologie richting. Ze heeft een brede interesse en staat open voor diverse functies binnen de ecologie; R&D, educatie, natuurbeheer, advisering.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRRH23100 .

Kandidaat 6: Accountmanager

Geslacht: Man Leeftijd: 50-55
Opleiding: - WO commerciële economie & logistiek
- NIMA B
Vakgebied: AGF

 

Deze kandidaat zit zijn hele carrière al in de retail, waar hij terecht kwam via een bijbaan bij een grote supermarkt. Na het afronden van zijn studie is hij daar een traineeship gaan volgen en kwam via en collega in aanraking met AGF. Hij is doorgegroeid via de positie van Category Manager naar Accountmanager . Hij heeft nieuwe prikkels nodig en doet nu naar zijn idee te veel op de automatische piloot. Hij wil graag in de AGF blijven werken. Qua persoonlijkheid is hij bevlogen, gedreven en resultaatgericht. Hij voelt goed aan wat een klant wilt en denkt ook graag mee vanuit consumentenoogpunt. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23075.