Kandidaten die bij jouw organisatie passen
Inloggen

Onze Veehouderij kandidaten

Kandidaat 1: Junior Nutritionist

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 25-30
Opleiding: MSc Animal Sciences Vakgebied: Varkenshouderij

 

Deze kandidate heeft de studie Animal Sciences aan de universiteit van Wageningen gevolgd. Tijdens haar studie heeft ze kennis gemaakt met de verschillende sectoren in de veehouderij. Hier is haar passie voor de varkenshouderij ontstaan. Na haar studie is ze fulltime bij een vermeerderingsbedrijf gaan werken om meer praktijkervaring op te doen. Dit doet ze ondetussen twee jaar en ze is klaar voor een volgende stap in haar carrière. Ze zou graag als nutritionist aan de slag gaan in de regio Midden- / Zuid-Nederland.

Meer weten? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRLK22780.

Kandidaat 2: Junior Specialist Geiten

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20-25
Opleiding: HBO Veehouderij Vakgebied: Geiten

 

Deze kandidate heeft tijdens haar studie Veehouderij aan de HAS hogeschool haar hart verloren aan de geitenhouderij. Om meer praktijkervaring op te doen is ze na haar studie bij een geitenhouder gaan werken. Hier heeft ze veel verantwoordelijkheid gekregen binnen de bedrijfsvoering. Ze is nu opzoek naar een leuke uitdaging in een buitendienst functie binnen de geitenhouderij. 

Meer weten? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMP23377.

Kandidaat 3: Ervaren Nutritionist

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20-25
Opleiding: - HBO Dier en Veehouderij
- MSc Equine Science
Vakgebied: Paard/Veehouderij

 

Deze kandidate heeft na het behalen van haar studie Dier- en Veehouderij een studie gevolgd in Engeland. Deze studie is vergelijkbaar met de studie Animal Sciences aan de universiteit in Wageningen, behalve dat deze gericht is op de paardenhouderij. Ze is momenteel werkzaam als nutritionist in Engeland. Naast de paardenhouderij is ze ook geïnteresseerd in voeding van rundvee en varkens. Ze zoekt een nieuwe uitdaging in Nederland in de nutritie, productontwikkeling of onderzoek. 

Meer weten? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMP23651.

Kandidaat 4: Junior onderzoekskundige

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20-25
Opleiding: MSc Animal Sciences  Vakgebied: Melkvee/varkens

 

Deze kandidate heeft een passie voor praktisch onderzoek. Tijdens haar studie aan de HAS Hogeschool in Den Bosch heeft ze kennis gemaakt met verschillende sectoren. Ze vind varkenshouderij interessant maar haar voorkeur gaat uit naar de melkveehouderij. Ondertussen heeft ze ook de studie Animal Sciences aan de universiteit in Wageningen afgerond. Haar partner heeft een melkveebedrijf waar ze mee helpt en ze werkt als melkster. Ze zoekt een interessante uitdaging in praktisch onderzoek of praktijkbegeleiding in Midden- / Zuid-Nederland. 

Meer weten? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMP23573.

Kandidaat 5: ICT en Techniek specialist

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: HBO Veehouderij  Vakgebied: Techniek

 

Deze kandidaat heeft een achtergrond in de melkveehouderij, maar techniek vindt hij het mooiste dat er is. Hij kwam er later pas achter dat hij eigenlijk werkbouwtuigkunde had moeten studeren. Zijn passie ligt bij de ICT en Techniek en dit combineren met de agrarische sector is wat hij het liefste doet. Hij zoekt een nieuwe uitdaging in de omgeving Noord-Limburg. 

Meer weten? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv22464.

Kandidaat 6: Internationaal Rundvee Specialist

Geslacht: Man Leeftijd: 25-30
Opleiding: - HBO agribusiness & business admin.
- MSc Animal Science
Vakgebied: Melkvee

 

Deze kandidaat is opgegroeid in België en heeft de liefde voor de rundvee van zijn vader gekregen. Hij reist al sinds jongs af aan met zijn vader, rundvee fokker en internationaal consultant, de wereld rond. Omdat de agrarische opleidingen in Nederland goed aangeschreven staan heeft hij ervoor gekozen om zowel een hbo als universitaire studie te volgen in Nederland. Hij heeft veel contacten over de hele wereld en wilt graag internationaal gaan werken. Deze kandidaat is communicatief erg sterk en is een nette jongeman die goed weet waar hij over praat. Hij heeft door al het reizen en internationale interesse zijn talenkennis behoorlijk verbreed. Hij kan makkelijk talen eigen maken en staat altijd open om meer te leren. 

Meer weten over deze  kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMP23297.