Kandidaten die bij jou passen
Inloggen

Onze Veehouderij kandidaten

Kandidaat 1: Adviseur certificeringen

Geslacht: Man Leeftijd: 55-60
Opleiding: Diergeneeskunde Vakgebied: Consultancy  

Deze kandidaat wilde graag dierenarts worden en heeft daarom de landbouwschool gevolgd en vervolgens een studie Dierengeneeskunde afgerond. Hij fungeert als een soort Bedrijfsconsultant / -inspecteur. Hij voert zelf geen audits uit, maar auditors worden wel door hem geïnstrueerd. Hij bepaalt dan welke soort keuring moet worden uitgevoerd. Hij houdt zich bezig met de actuele regelgeving en adviseert bedrijven. Hij werkt projectmatig in teams, houdt daarvoor doelstellingen bij en stuurt bij waar nodig. Tenslotte heeft kennis van systemen als GMP+ en gebruikt die bij inspecties die hij uitvoert.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA22276.

Kandidaat 2: Adviseur Varkens / Bedrijfsontwikkeling / Binnendienst

Geslacht: Man Leeftijd: 55-60
Opleiding: Middelbaar Kader Varkenshouderij Vakgebied: Varkens 

Deze kundige kandidaat heeft veel werkervaring binnen de varkenssector. Hij heeft 16 jaar een eigen opfokzeugen bedrijf gehad en ook zelf de verkoop en begeleiding van klanten gedaan. Door een omslagpunt in de markt is hij overstapt naar 2500 vleesvarkensbedrijf. Zeven jaren geleden heeft hij  ook een zeugenhouderij (350 zeugen) opgestart voor zijn zoon. De kandidaat mag nog 10 jaar werken en heeft nu de keuze gemaakt dat zijn zoon het bedrijf gaat overnemen. Deze vriendelijke, correcte kandidaat komt goed uit zijn woorden komt. Hij is een echte ondernemer die hart heeft voor zijn zaak. Hij heeft veel kennis van de branche, kan goed organiseren, is resultaatgericht en is een echte volhouder. 

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVD22440.

Kandidaat 3: Advisering in melktechniek, precisie in landbouw, advisering stalinrichting

Geslacht: Man Leeftijd: 20-25
Opleiding: Aeres Hogeschool Dier- en Veehouderij Vakgebied: Melkveehouderij

Vanuit thuis is deze kandidaat tussen de melkkoeien opgegroeid. Tijdens zijn stages en ook als bijbaan heeft hij bij veel verschillende boeren gewerkt (van melken, boekhouding tot gewassen beter later groeien) Thuis heeft hij verbetering bij het zijn vaders bedrijf doorgevoerd, waardoor ze de kloofverzorging nu zelf doen en niet meer uitbesteden Dit jaar is hij afgestudeerd en is deze communicatief sterke kandidaat op zoek naar een uitdaging in de melktechniek of advisering in stalinrichting of precisie in landbouw. Graag wil hij dicht bij de boer blijven. De kandidaat is vriendelijk, denkt zelf mee, heeft hart voor de zaak, kan prima zelfstandig werken, maar ook in een teamverband.

Meer weten over deze kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv22365.

Kandidaat 4: Binnendienst sales of klantenservice

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 30-35
Opleiding: Aeres Hogeschool Dier- en veehouderij Vakgebied: Melkveehouderij

Deze kandidate is tussen de koeien opgegroeid. Na het behalen van haar studie, is ze begonnen in de commerciele binnendienst bij een groot bedrijf, waar ze 5 jaar prettig gewerkt heeft. Maar toen ze op een binnendienst klantenservice kon starten in haar vakgebied, was de keuze zo gemaakt. Na een jaar heeft een mengvoerbedrijf haar gevraagd te starten als allround winkelmedewerker. Het opstarten van de winkel, en de diversiteit in werkzaamheden heeft er voor gezorgd dat deze kandidate hier ondertussen 4,5 jaar werkzaam is. Maar ze mist uitdaging nu, wil verder groeien en bijleren. Ze is stressbestendig, oplossingsgericht, heeft hart voor de zaak en is leergierig. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging op een binnendienst sales of klantenservice.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRVv2236.

Kandidaat 5: Back office medewerkster

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20-25
Opleiding: HAS Dier- en veehouderij Vakgebied: Paard / Management

Deze gemotiveerde kandidate heeft tijdens haar opleiding veel geleerd over de paardenbranche. Ze wilt zich ontwikkelen op het gebied van het optimaliseren van werkprocessen. De food, agri en retail sector spreken haar enorm aan. Ze houdt van projectmatig werken en is communicatief sterk. Deze praktische ingestelde kandidaat is opzoek naar een traineeship of een startersfunctie in de regio Helmond, Venray of Venlo. 

Meer weten over deze  kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRLK22474.

Kandidaat 6: Dierenwetenschapper

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 25-30
Opleiding: WUR: Dierenwetenschappen Vakgebied:  Kleine herkauwers / natuur en milieu

Deze kandidate heeft nationaal en internationaal nieuwe (onderzoeks)projecten opgezet met een specialisatie richting kleine herkauwers. Ze is duidelijk in haar communicatie en heeft ervaring om te werken in multiculturele contexten in het buitenland. Ze zoekt een baan in de richting natuur en milieu om zo haar steentje bij te dragen aan veranderingen die impact hebben. Haar talenten zijn samenwerken, organiseren en educatie. 

Meer weten over deze  kandidaat? Mail naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRLK22102.