Kandidaten die bij jouw organisatie passen
Inloggen

Onze Veehouderij kandidaten

Kandidaat 1: Commercieel Manager

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: HBO Dier- en Veehouderij Vakgebied: Bedrijfskunde

Deze kandidaat heeft bewust gekozen om zo breed mogelijk opgeleid te worden op de HAS. Na zijn stage in Nieuw Zeeland is hij bij een bank terecht gekomen. Hij had het werk snel onder de knie, want hij spreekt de taal van de boer. Hij heeft vele mooie stappen mogen maken, leuke projecten (zoals de fusie van 4 banken) mee mogen begeleiden en altijd teams aangestuurd. Maar hij wilde terug de agrarische kant op. Nu is hij vijf jaar werkzaam als commercieel manager en stuurt hij het salesteam aan, zit in het MT en is betrokken bij de strategische koers van het agrarisch bedrijf. Hij is commercieel eindverantwoordelijke van het salesteam en voor het strategisch salesplan op korte termijn. Deze kandidaat durft beslissingen te maken, kan goed luisteren en maakt zaken af. Hij is toe aan nieuwe uitdaging, waarbij hij kan bouwen aan het team en het bedrijf. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ21499.

Kandidaat 2: Technisch adviseur / Keurmeester

Geslacht: Man Leeftijd: 50-55
Opleiding: M.A.S. Vakgebied: Melkvee / Techniek

Deze kandidaat opgegroeid op een melkveebedrijf. Dit bedrijf heeft hij het volledig overgenomen van zijn ouders tot enkele jaren terug. Nu heeft hij het in gebruik voor jongvee opfok voor andere melkveehouders. Daarnaast heeft hij zijn grond nog, wat een gedeelte grasland is en op de rest bieten en aardappelen geteeld worden. De laatste drie jaar heeft hij melkrobots gekeurd en keuringsrapporten opgesteld. Dit was vooral een technische functie met af en toe commerciële raakvlaken. Hij is geen gladde verkoper maar heeft enigszins een commerciële denkwijze. Hij is erg pragmatisch ingesteld en vindt het dan ook belangrijk om veel technisch bezig te zijn. Door een herstructurering is hij per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA24093.

Kandidaat 3: Operationeel Manager

Geslacht: Man Leeftijd: 35-40
Opleiding: CAH Agrarische Hogeschool Vakgebied: Agrotechniek en Management

Deze jonge doch ervaren man is opgegroeid in de agrarische sector. Zijn ouders hadden een bedrijf in de melkveehouderijtechniek in en later een pluimveebedrijf. Momenteel stuurt hij monteurs, voormannen, planners, binnen- en buitendienst aan in een paneelbouwbedrijf. In zijn manier van leidinggeven zoekt hij graag de samenwerking. Hij betrekt zijn medewerkers in de besluitvorming maar kan ook direct zijn en knopen doorhakken wanneer nodig. In zijn optiek wordt de winst gemaakt op service en onderhoud, vandaar dat hij hen daar in betrekt. Vanuit zijn rol als MT-lid neemt hij actief deel aan het opstellen van KPI’s om vanuit daar medewerkers te beoordelen. Hij is ook betrokken in het omzetten van alle functieprofielen naar de juiste Cao-schalen. Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in de agrarische sector. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA23583.

Kandidaat 4: Sales Manager / Verkoopleider

Geslacht: Man Leeftijd: 45-50
Opleiding: HBO Dier- en Veehouderij Vakgebied: Varkens

Deze kandidaat heeft altijd in de sales gewerkt. De laatste jaren heeft hij veel internationale zaken gedaan. Hij heeft veel kennis en een groot netwerk in de varkenssector. Hij heeft ervaring in het aansturen van mensen, maar ook in nieuwe gebieden ontginnen, verkoop genereren, en het schrijven en uitrollen van korte en lange termijnplannen. Graag wilt hij weer een nieuwe uitdaging waar hij zijn tanden in kan vastbijten. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ6480.

Kandidaat 5: Nutritioniste

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20-25
Opleiding: - HBO Dier en Veehouderij
- MSc Equine Science
Vakgebied: Paard/Veehouderij

Deze kandidate heeft na het behalen van haar studie Dier- en Veehouderij een studie gevolgd in Engeland. Deze studie is vergelijkbaar met de studie Animal Sciences aan de universiteit in Wageningen, behalve dat deze gericht is op de paardenhouderij. Ze is momenteel werkzaam als nutritionist in Engeland. Naast de paardenhouderij is ze ook geïnteresseerd in voeding van rundvee en varkens. Ze zoekt een nieuwe uitdaging in Nederland in de nutritie, productontwikkeling of onderzoek. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMP23651.

Kandidaat 6: Junior Specialist Geiten

Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20-25
Opleiding: HBO Veehouderij Vakgebied: Geiten

Deze kandidate heeft tijdens haar studie Veehouderij aan de HAS hogeschool haar hart verloren aan de geitenhouderij. Om meer praktijkervaring op te doen is ze na haar studie bij een geitenhouder gaan werken. Hier heeft ze veel verantwoordelijkheid gekregen binnen de bedrijfsvoering. Ze is nu opzoek naar een leuke uitdaging in een buitendienst functie binnen de geitenhouderij. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMP23377.