Inloggen

Tuinbouw Specialisten

Allround Logistiek / Kwaliteit AGF

Regio: Limburg/Noord Brabant Leeftijd: 35-40
Opleiding: HBO Vakgebied: Leidinggevende

Deze operationeel ingestelde kandidaat heeft in verschillende sectoren gewerkt, maar kwam erachter dat hij zich toch het meest op zijn gemak voelt binnen de tuinbouw. Leiding geven aan collega’s en daarnaast zelf mee aanpakken heeft hij altijd al gedaan en is ook iets wat hij wil. Het is een rustige, fijne man met een prettige persoonlijkheid. 
 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMK26752.

Bedrijfsleider

Regio:  Limburg/Noord Brabant Leeftijd: 50-55
Opleiding: LEAO Vakgebied: Bedrijfsleider

Deze selfmade kandidaat heeft jarenlang een eigen bedrijf gehad in de champignonteelt en is nu al meer dan 5 jaar werkzaam als hoofd kwaliteitscontrole in het zacht fruit. 
Ze geeft leiding aan 6 collega’s die mede verantwoordelijk zijn voor de keuringen en in het hoogseizoen is ze verantwoordelijk voor meer dan 50 uitzendkrachten. 
Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin leidinggeven centraal staat en dan in de agf of tuinbouw.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMKE26650.

Adviseur Vollegrond

Regio:  Gelderland Leeftijd: 45-50
Opleiding: MBO 4 vakopleiding Vakgebied: Adviseur Tuinbouw / Akkerbouw

Deze kandidaat is gestart bij Kwekerij van pot- en perkplanten en zo doorgegroeid tot bedrijfsleider. Door lichamelijke klachten heeft hij de overstap gemaakt naar commercieel adviseur. Hij heeft een cursus commercieel administratief medewerker gevolgd en de werkzaamheden gingen hem heel goed af. Om zijn kennis te verbreden heeft de kandidaat de overstap gemaakt naar akkerbouw en veehouderij en heeft hij veel mogen leren van zijn collega’s. Omdat hij als Inspecteur / auditor voedselveiligheid akkerbouw de gelegenheid kreeg om ook veel cursussen te mogen volgen, heeft de kandidaat de overstap gewaagd. Maar nu een jaar verder, merkt hij dat hij graag terug wil naar de akkerbouw of de glastuinbouw. De kandidaat spreekt de taal van de boer, is een teamspeler en weet hoe hij adviezen moet schrijven. Hij is per 1 januari beschikbaar. 

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ26697.

General Manager (Internationaal)

Regio:  Internationaal Leeftijd: 40-45
Opleiding: HBO+ Vakgebied: Management

Kandidaat heeft ruime ervaring als General manager bij tuinbouw bedrijven in het buitenland. Is verantwoordelijk voor zowel teelt & organisatie als de volledige bedrijfsvoering (financiën, HR, certificering, etc.) en rapportage. Heeft langdurig in Oost Afrika en Zuid Europa gewerkt en zoek een nieuwe interessante uitdaging binnen de groente-, zaad of sierteelt. Zijn voorkeur gaat uit naar Zuid Europa, maar hij zou ook richting Azië willen verhuizen. Een breed inzetbare ondernemende en communicatieve man.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGREv26383.

Leidinggevende

Regio:  Limburg/Noord Brabant Leeftijd: 35-40
Opleiding: HBO Vakgebied: Leidinggevende

Deze operationeel ingestelde kandidaat heeft in verschillende sectoren gewerkt, maar kwam erachter dat hij zich toch het meest op zijn gemak voelt binnen de tuinbouw. Leiding geven aan collega’s en daarnaast zelf mee aanpakken heeft hij altijd al gedaan en is ook iets wat hij wil. 

Het is een rustige, fijne man met een prettige persoonlijkheid. 
 

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMK26752.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.