Accountmanager groente- en sierteelt

Vervuld
Benelux
Weitere Details
Suchkriterien
 • Sales & Marketing
 • Sales
 • Horticulture
 • Noord Brabant
 • HBO
 • WO
 • Vast
 • 36 - 40 uur

Jouw uitdaging als Accountmanager groente- en sierteelt

Als accountmanager binnen Grodan focus jij je op Precision Growing oplossingen zoals steenwol matten, Recycling, Grosens en eGro. Je werkt samen in een team van accountmanagers waarbij ieder verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen regio. Jij bent in deze positie verantwoordelijk voor een gedeelte van de bloemen- en groentetelers in de Benelux (regio gezamenlijk te bepalen, afhankelijk van woonregio).

Dagelijks ben jij bezig met het bouwen en onderhouden van relaties in bestaande en potentiele markten om de gestelde salesdoelen te bereiken/overtreffen. Je bouwt een sterk netwerk op binnen de tuinbouw waarmee je Grodan op een positieve manier vertegenwoordigd als accountmanager. Denk hierbij aan o.a. telersgroepen, distributeurs, consultants en andere betrokkenen binnen de tuinbouw. Jij kent onze markt als de beste en houdt onze concurrenten nauwlettend in de gaten.

Je bent voornamelijk onderweg naar klanten, prospects en dealers en werkt daarnaast vanuit huis of een locatie die voor jou prettig is waar je jouw administratie en salesactiviteiten logt. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Roermond, hier ben je één tot twee keer per maand aanwezig voor overleggen en om de samenwerking op te zoeken met collega’s.

Kernwerkzaamheden:

 • Input geven aan/ implementeren van operationele business-, actie en prijsplannen;
 • Je neemt jouw verantwoordelijkheid in het realiseren van het vastgestelde salesbudget, volume en prijsstijgingen voor jouw marktsegmenten en/of gebieden;
 • Stimuleren van nieuwe, potentiele markten binnen een vastgesteld segment gebaseerd op het jaarlijkse sales plan om de organisatiedoelstellingen te behalen;
 • Dealer Management: je maakt dealer actieplannen in lijn met de afspraken en de strategie voor die distributeur. Jij bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan.

Job Anforderungen

Je bent proactief, enthousiast en blijft zoeken naar kansen voor jezelf en onze organisatie om verder te groeien. Je hebt sterke onderhandelingsvaardigheden, bent initiatiefrijk en weet met een gezond portie overtuigingskracht de vraagstelling vanuit onze klanten/prospects om te zetten in een oplossing. Je springt graag in het diepe, durft fouten te maken en daagt jezelf uit om gestelde doelen te realiseren/overtreffen.

 • Een afgeronde Hbo-opleiding in de ‘groene richting’ (Bijv. HAS of WUR);
 • Minimaal 2 jaar commerciële ervaring in de groene sector of affiniteit met de sector;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Unternehmensprofil

Grodan stond aan de basis van duurzame glastuinbouw door het mogelijk te maken om op steenwol te telen. Vandaag de dag zijn zij marktleider en ontwikkelen ze continue nieuwe oplossingen zodat hun klanten op de meest efficiënte en duurzame manier kunnen telen. Het doel is dat hun klanten hun teelt optimaliseren en daarbij minder gebruik maken van waardevolle hulpbronnen zoals water, ruimte en voedingsstoffen, zij noemen dit Precision Growing. Onlangs hebben ze een nieuw open softwareplatform gelanceerd dat kasgegevens integreert en telers betere zakelijke en teelt technische inzichten biedt. Zij blijven innoveren!

Kontaktinformationen

Herken jij jezelf in het omschreven profiel en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer via onze website! Wanneer je vragen hebt schakel dan direct even met onze Marco Janssen van Green People Recruitment op 06-24918221 of via mjanssen@greenpeoplerecruitment.com

Ort

Benelux

Datum veröffentlichen

01.07.2021

Kontaktperson

Marco Janssen

Green People Recruitment B.V. verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.