Inloggen

Specialisaties

Green People Recruitment: kracht door specialisatie

Green People Recruitment is een resultaatgerichte dienstverlener voor werving, selectie en loopbaanontwikkeling in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek, duurzaamheid en food en op managementniveau. We bemiddelen tussen organisaties en bedrijven in deze sectoren en mbo+-, hbo- en universitair opgeleide kandidaten. Vanuit ons hoofdkantoor in Tegelen (Limburg) helpen we opdrachtgevers uit binnen- en buitenland aan gemotiveerd personeel met het juiste ‘groene’ DNA.

Op zoek naar een baan?

‘Samen één doel: een arbeidsovereenkomst’

Ben jij op zoek naar een interessante en inspirerende baan in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek, foodsector of als executive? Green People Recruitment biedt jou uitstekende carrièreperspectieven bij toonaangevende agro- en foodbedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de agro- en foodbranche. Een aanbeveling bij bedrijven via ons werkt vaak sneller en sterker dan een eigen sollicitatie.

Duurzame relatie

Een duurzame relatie opbouwen met al onze kandidaten staat bij ons voorop. We nemen de tijd om je te leren kennen en verdiepen ons in wat jij belangrijk vindt. Zo kunnen wij jou koppelen aan de perfecte job. Staat de vacature waar je naar zoekt niet op onze website? Schrijf je dan toch in, want wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen met ambitie! Heb jij een sterk cv en zien wij dat je een waardevolle professional bent? Dan gaan we proactief op zoek naar een baan die bij jou past!

Arbeidsovereenkomst

Samen met alle kandidaten die bij ons ingeschreven staan, hebben we één doel: een arbeidsovereenkomst in de agro- of foodbusiness. Dit bereiken we door in te zetten op onze kracht: kracht door specialisatie. Ons team van consultants heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de werving & selectie- en detacheringsbranche. Tijdens een persoonlijk intakegesprek vertel je over jezelf en kom je meer te weten over de vacature waarop jij gesolliciteerd hebt. Daarnaast letten onze recruiters op jouw presentatie en geven je feedback op je goede en verbeterpunten. Zo zorgen wij er samen voor dat je voorbereid en vol zelfvertrouwen je eerste sollicitatiegesprek ingaat!

Bekijk onze vacatures

Op zoek naar personeel?

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder!’ – Nelson Mandela

Heb jij een vacature openstaan in de agro- en foodsector en zoek je naar de beste beschikbare kandidaat uit de markt? Green People Recruitment neemt graag al je werk uit handen. Wij beschikken over een groot en actueel kandidatenbestand en een relevant netwerk in de food- en agrosector.

Agro- en foodsectoren

We zijn gespecialiseerd in de volgende vijf sectoren:

Daarnaast zijn wij in staat om op managementniveau met de beste executives in contact te treden wanneer je op zoek bent naar iemand die jouw organisatie naar een hoger plan kan tillen.

Kandidaten

Zit de juiste kandidaat voor jouw vacature niet in ons kandidatenbestand, dan gaan onze consultants proactief werven. Zo is de kans groot dat we de beste medewerker vinden voor jouw bedrijf. Wij zullen alle kandidaten aan je voorstellen als ze voldoen aan het profiel van de vacature en als we denken dat hij of zij past bij jouw organisatie. Uiteindelijk maak jij zelf de keuze wie er bij je komt werken.

Dienstverlening

Naast ons ruime netwerk van kandidaten denken wij graag mee in het ontzorgen van jouw organisatie. Wil je bijvoorbeeld het talent van een kandidaat in beeld brengen? Dan bieden wij in een exclusieve samenwerking met Yoogo een e-assessment aan. Dit draagt bij om kandidaten meer te laten inzetten op hun competenties en zo beter te matchen met een vacature. Daarnaast hebben wij nauwe contacten met andere toeleveranciers uit de agro- en foodsector, zoals vertaalbureau Agrolingua.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.