Inloggen

Tuinbouw

Op zoek naar een baan?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de tuinbouwsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de tuinbouw! Of het nu gaat om de glastuinbouw zoals de tomatenteelt, de komkommerteelt of de sierteelt, of de vollegrond- of biologische landbouw, wij vinden dé baan voor jou.

Na een intakegesprek, op ons kantoor of digitaal, gaan we voor jou op zoek naar de beste match in de tuinbouwsector. Heb je zelf al direct gesolliciteerd op een vacature in de tuinbouw? Dan introduceren wij je na het intake gesprek bij de opdrachtgever die je, op basis van jouw cv en onze motivatie, uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Waar wacht je nog op?

Ontdek nu onze tuinbouw vacatures

Op zoek naar personeel?

Je bent eigenaar van een bedrijf in de tuinbouwsector en je zoekt vakmensen om een bepaalde functie in te vullen? Wij zijn dé recruitmentspecialist voor de tuinbouwsector.
 
Ons werving-en-selectiebureau voor tuinbouwprofessionals heeft door de jaren heen talloze bedrijven in contact gebracht met de juiste mensen. Als werving-en-selectiebureau in de tuinbouwsector zijn we zeer veelzijdig en beschikken we over een groot netwerk. We hebben voor een grote groep gewaardeerde klanten functies ingevuld van transportplanner tot commercieel manager, van keurmeester tot manager operations en van teeltmanager tot internationaal verkoper AGF.

Aan de hand van het door jouw geschetste profiel maken wij een vacature en gaan daarmee op zoek naar de juiste mensen voor jouw bedrijf. Je selecteert zelf de meest geschikte kandidaat. Wij staan achter onze professionals en stellen hen graag aan je voor!

Ontdek nu onze tuinbouw kandidaten

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.