Operationeel Manager

Vervuld
Lichtenvoorde
Weitere Details
Suchkriterien
 • Administrative
 • Quality
 • Management & Executive
 • Production
 • Livestock farming
 • Gelderland
 • MBO
 • HBO
 • Vast
 • 36 - 40 uur

Wat ga je doen als Operationeel Manager

Als operationeel manager sta je voor een mooie en grote uitdaging in de wereld van vlees! Voor deze veelzijdige functie zijn we op zoek naar een gedreven professional die het team kan meenemen in zijn visie, energie en kennis. In deze functie heb je een grote verantwoordelijkheid en onder jouw leiding behaalt het team de beste resultaten.
Daarnaast kom je met duidelijke rapportages, analyses en voorstellen. De projecten die hieruit voortkomen pak je voortvarend op. Je bent mede verantwoordelijk voor alle innovatie-, mechaniserings- en automatiseringsplannen voor de werkvloer. Je rapporteert aan de algemeen directeur, geeft leiding en bent eindverantwoordelijk voor een team van ongeveer 40 vaste medewerkers.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het operationeel aansturen en begeleiden van het operationele team. Je let o.a. op de proactiviteit, veiligheid en de planning. En je voert gesprekken met het personeel, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Jij bent de schakel tussen de werkvloer, kantoor en de klant.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, vergunningen, certificaten en het contact met de NVWA. Kortom, een functie met veel verantwoordelijkheden.

Job Anforderungen

Om bovenstaande te kunnen bewerkstelligen zoeken we iemand die snapt wat er op elke afdeling gebeurd, iemand met charisma en zelfvertrouwen. Een open persoonlijkheid met een resultaatgerichte en probleemoplossende houding. Je stimuleert samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Je staat stevig in je schoenen en durft beslissingen te nemen. Het is een flinke en zware functie. Energie en positiviteit is hierin dus enorm van belang!

 • Beschik je over gezond boerenverstand, logica & uitstekende communicatieve skills;
 • Je hebt werkervaring in een leidinggevende functie binnen de agrarische / food sector.

Unternehmensprofil

Op verzoek van onze opdrachtgever vermelden wij bij deze vacature niet de bedrijfsnaam. Zodra je solliciteert op deze vacature, geven wij meer informatie over onze opdrachtgever.

Die Arbeitsbedingungen

Een uitdagende baan als operationeel manager, met volop mogelijkheden om binnen een groeiend en gezond bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. Houd er rekening mee dat het niet altijd een 8-17 baan is. Een no-nonsense open cultuur in een informele werkomgeving met respect voor elkaar. Een werkplek waar ze samen hard werken en betrokken zijn.

Kontaktinformationen

Ben jij dé Operationeel Manager die we zoeken? Reageer dan nu! Stuur je cv naar sgobbels@greenpeoplerecruitment.com of bel naar 077-3557245 of 06-10487647.

Ort

Lichtenvoorde

Datum veröffentlichen

04.04.2023

Kontaktperson

Sjors Göbbels

Green People Recruitment B.V. verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.