Inloggen

Technische Agrarische kandidaten

Projectleider

Regio:  Limburg / Noord-Brabant Leeftijd: 40-45
Opleiding:

TS (Elektro / Mechatroncia)

Vakgebied:

Projectmanagement

Maak kennis met een getalenteerde professional met een sterke technische achtergrond! Hij is opgegroeid op het platteland en heeft van jongs af aan een passie voor techniek. Zijn reis begon met een hbo-studie in Elektro / Mechatronica, waarin hij tot de eerste lichting studenten behoorde.
Na zijn afstuderen begon hij aan zijn carrière als Software Engineer. Momenteel, in zijn rol als Projectleider is hij verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten in samenwerking met het salesteam. Hij beoordeelt de levensvatbaarheid en tijdslijnen in samenwerking met calculators. Hij is actief betrokken bij inspecties en zodra een project is verworven, begint hij met het ontwikkelen van de planning.
In zijn projectteam ze aan E-tekeningen en schakelkastontwerpen, die vervolgens door paneelbouwers worden geassembleerd. Met zijn solide technische achtergrond en zijn huidige ervaring is deze kandidaat klaar voor een nieuwe uitdaging!

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26337.

Planner / proces optimalisatie

Regio: Lieshout en omgeving Leeftijd: 35-40
Opleiding: Diverse cursussen Vakgebied: Planning / Optimalisatie

Deze kandidaat startte zijn loopbaan in de boekhouding en maakte progressie in verschillende rollen, waaronder medewerker, bedrijfsbureau, en productieplanner. Deze ontwikkeling deed hij voornamelijk bij kleinere organisaties, waar hij betrokken was bij diverse aspecten van de bedrijfsvoering.
In recentere functies hield hij zich bezig met productieplanning en aftersales. Zo nam hij prognoses in ontvangst en stemde deze af op de orderbehoeften van klanten, waarbij hij tevens transport regelde. 
Zijn collega's omschrijven hem als een behulpzame, opgewekte teamspeler die open en eerlijk is. Op dit moment en gezien zijn ervaring en verlangen om weer in planning te werken, staat hij nu open voor een nieuwe baan.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26142.

Software Engineer

Regio:  Omgeving Venlo Leeftijd: 35 - 40
Opleiding: Mbo-4 Elektrotechniek Vakgebied: Engineering

Ontmoet een gedreven professional met een passie voor elektrotechniek die vanaf zijn schooltijd gepassioneerd is door dit vakgebied. Hij begon als uitzendkracht bij gerenommeerde bedrijven als voordat hij bij een vaste werkgever belandde, waar hij al bijna een decennium werkt. Gedurende deze tijd heeft het bedrijf zich divers ontwikkeld, van machinebouw voor de automotive-industrie tot gespecialiseerde projecten in klimaatsystemen (zoals vloerverwarming) en de medische sector.
Op dit moment is hij is verantwoordelijk voor softwareprogrammering en configuratie binnen de machinesystemen, en voert ook werkvoorbereidingstaken uit. Dit omvat nauwe samenwerking met externe experts, zoals mechanische en elektrotechnische ingenieurs. Hij onderhoudt persoonlijk contact met klanten en draagt, in samenwerking met projectmanagers, bij aan het succesvol afronden van projecten.Met zijn onafhankelijke werkethiek, teamgeest en uitstekende communicatieve vaardigheden is deze kandidaat een waardevolle aanwinst voor elk technisch team.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26237.

 

Proces Technoloog

Regio:  Den Bosch – Breda - Tilburg Leeftijd: 25 - 30
Opleiding: Proces and Food Technology Vakgebied: Proces Technology

Deze energieke kandidaat heeft 5 jaar werkervaring als proces technoloog. Hij is een echte aanpakker, heeft geen 9-5 mentaliteit, heeft veel interesse in techniek en hart voor de fabriek. Hij is daadkrachtig en heeft een installatie volledig zelfstandig gemaakt door automatisering. De kandidaat is op zoek naar een bedrijf waar hij kan groeien.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRSG26101.

 

Software Engineer

Regio:  Eindhoven en omgeving Leeftijd: 30 - 35
Opleiding: Ph. D. Electrical Engineering Vakgebied: Software Engineering

Maak kennis met een zeer gedreven professional. Zijn expertise omvat het analyseren en implementeren van software in geavanceerde CPU-productiemachines. Hij heeft uitgebreide ervaring met verschillende softwaretalen, waaronder C++.
Hoewel hij veelzijdige projecten heeft afgerond, met de nadruk op zowel embedded, back-end als front-end software, ligt zijn ware passie bij embedded software development.
Hij streeft ernaar zijn Ph.D. in januari 2024 af te ronden. Oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, leert hij ondertussen de Nederlandse taal en boekt goede vooruitgang, maar geeft nog steeds de voorkeur aan professioneel Engels. Met zijn indrukwekkende achtergrond en toewijding is deze kandidaat een waardevolle aanvulling voor elk softwareteam.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRME26545.

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.