Vacatures Tuinbouw

U bent op zoek naar een baan in de tuinbouw? Neem dan eens een kijkje op de website van Green People Recruitment. Hier vindt u een groot aanbod vacatures in tuinbouw, akkerbouw, potplanten, kuipplanten, sierteelt, vollegrondsgroenten of warme groententeelt. Green People Recruitment is een van de betere dienstverleners als u een interessante baan in de Agri of Food sector zoekt. Ons team van medewerkers is betrokken, praktisch en resultaatgericht. Wij zorgen ervoor dat u de baan vindt die u zoekt. We matchen personeel met een MBO-, HBO- of universitaire achtergrond met het bedrijf dat het beste bij u past.

Medewerker Teelt - omgeving Venlo

Een zelfstandige veelzijdige functie bij een internationaal actieve plantenkwekerij in de omgeving Venlo. Je bent verantwoordelijk voor de opkweek van uitgangsmateriaal in een kas, de...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#GREB01843

Teammanager Verkoop - Aalsmeer

Voor Levarht uit de Kwakel zoeken we een teammanager verkoop met ervaring in de agf!
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#GRMJ01809

Technical Sales Manager Snijbloemen en Sierteelt - 's-Gravenzande

In deze uitdagende baan ben je verantwoordelijk voor de verkoop en technisch advies van alle Smithers Oasis Floralife producten in de Benelux, Scandinavië en Frankrijk. Je werkt met...
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#GRMJ01717

Teeltchef - Omgeving Eindhoven

Je bent als Teeltchef verantwoordelijk voor de productie van de tomatenteelt in een glastuinbouw bedrijf. Daarnaast geef je leiding aan een team productiemedewerkers.
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#GREB01822

Productplanner zachtfruit - Venlo

Als Productplanner zachtfruit bij Hortibleu Logistics in Venlo zorg jij dat de klant het bestelde product (blauwe bessen) op tijd geleverd krijgt.
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#GREB01812

Quality manager - Venlo

Als Quality Manager ben je zowel verantwoordelijk voor het opstellen en naleven van de Quality assurance als de QC (kwaliteitscontrole) in Venlo.
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#GREB01813

Marketeer - Venlo

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van Stoffels International? Kun jij met jouw marketingkennis en -ervaring hét verschil maken? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 26-06-2019
Referentie nr:#GRPA01699
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
Zoekt u een interessante en inspirerende baan in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek of foodsector? Green People Recruitment biedt u uitstekende carrièreperspectieven bij toonaangevende agro- en foodbedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de agro- en foodbranche. Een aanbeveling bij bedrijven via ons, werkt vaak sneller en sterker dan een eigen sollicitatie.
Zoekcriteria
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2019 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.