Vacatures Tuinbouw

U bent op zoek naar een baan in de tuinbouw? Neem dan eens een kijkje op de website van Green People Recruitment. Hier vindt u een groot aanbod vacatures in tuinbouw, akkerbouw, potplanten, kuipplanten, sierteelt, vollegrondsgroenten of warme groententeelt. Green People Recruitment is een van de betere dienstverleners als u een interessante baan in de Agri of Food sector zoekt. Ons team van medewerkers is betrokken, praktisch en resultaatgericht. Wij zorgen ervoor dat u de baan vindt die u zoekt. We matchen personeel met een MBO-, HBO- of universitaire achtergrond met het bedrijf dat het beste bij u past.

Meewerkend Voorman (Sierteelt) - Liessel

De Meewerkend Voorman is allround inzetbaar op het potplantenbedrijf en geeft leiding aan de tijdelijke medewerkers tijdens de werkzaamheden.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#GREB02002

junior Teamleider - Naaldwijk

Naast het zelf actief meewerken ben je samen met de Teamleider als leidinggevende verantwoordelijk voor alle productiewerkzaamheden op de werkvloer op de productielocatie in Naaldwijk.
Gepubliceerd: 23-01-2020
Referentie nr:#GREB01978

junior Teamleider - Baarlo

Naast het zelf actief meewerken ben je samen met de Teamleider als leidinggevende verantwoordelijk voor alle productiewerkzaamheden op de werkvloer op de productielocatie in Baarlo.
Gepubliceerd: 23-01-2020
Referentie nr:#GREB01977

Accountmanager Plantmateriaal - Duitsland (Noordrijn-Westfalen)

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van jong plantmateriaal, met name kruiden- en lavendelplanten, aan professionele kwekers, retailers en regionale agenten in het gebied Noordrijn-...
Gepubliceerd: 21-01-2020
Referentie nr:#GREB01944

Accountmanager Zachtfruit - Venlo

Je bent verantwoordlijk voor de verkoop van de planten en advisering aan klanten rond de teelt van zachtfruit en asperges.
Gepubliceerd: 14-01-2020
Referentie nr:#GREB01968

Recruitment Consultant Tuinbouw - regio Rotterdam

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een recruitment consultant tuinbouw in het westen van Nederland!
Gepubliceerd: 08-01-2020
Referentie nr:#GRMJ01925

Medewerker Technische Dienst (Tuinbouw) Zwitserland - Zwitserland

Voor onze opdrachtgever in Zwitserland zoeken we een ervaren allround medewerker Technische Dienst voor een nieuwe high-tech tuinbouwlocatie met een hands-on mentaliteit.
Gepubliceerd: 08-01-2020
Referentie nr:#GREB01916
Zoekt u een interessante en inspirerende baan in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek of foodsector? Green People Recruitment biedt u uitstekende carrièreperspectieven bij toonaangevende agro- en foodbedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de agro- en foodbranche. Een aanbeveling bij bedrijven via ons, werkt vaak sneller en sterker dan een eigen sollicitatie.
Zoekcriteria
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.