Vacatures Tuinbouw

U bent op zoek naar een baan in de tuinbouw? Neem dan eens een kijkje op de website van Green People Recruitment. Hier vindt u een groot aanbod vacatures in tuinbouw, akkerbouw, potplanten, kuipplanten, sierteelt, vollegrondsgroenten of warme groententeelt. Green People Recruitment is een van de betere dienstverleners als u een interessante baan in de Agri of Food sector zoekt. Ons team van medewerkers is betrokken, praktisch en resultaatgericht. Wij zorgen ervoor dat u de baan vindt die u zoekt. We matchen personeel met een MBO-, HBO- of universitaire achtergrond met het bedrijf dat het beste bij u past.

Projectleider Electro/Service coördinator - De Lier

Je bent een ervaren teamleider of stevige projectmanager binnen de techniek van de glastuinbouw, die er klaar voor is om binnen afzienbare tijd de volgende stap in management te zetten. Je...
Gepubliceerd: 20-05-2020
Referentie nr:#GREB02019

Locatiemanager - Venlo

In deze leidinggevende meewerkfunctie ben je verantwoordelijk voor arbeid, techniek en organisatie van een vestiging van een glastuinbouwbedrijf in de omgeving van Venlo. Naast een ervaren...
Gepubliceerd: 19-05-2020
Referentie nr:#GREB02077

Teeltmanager - Noord Limburg

Je bent in deze veelzijdige functie als Teeltmanager verantwoordelijk voor de productie van de paprikateelt bij een toonaangevend glastuinbouw bedrijf in Noord Limburg.
Gepubliceerd: 14-05-2020
Referentie nr:#GREB02073

Junior Accountmanager Tuin- & Akkerbouw Zuid/Oost Nederland - Omgeving Nijmegen

Als junior Accountmanager ben je binnen de regio Zuid Oost Nederland verantwoordelijk voor de advisering over en verkoop van verzekeringsproducten aan agrarische ondernemers.
Gepubliceerd: 14-05-2020
Referentie nr:#GREB02070

Allround teeltmedewerker - Omgeving Venlo

Je bent als allround medewerker verantwoordelijk voor de aanleg en beheer van proefvelden met diverse groentegewassen, daarnaast verricht je diverse technische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 06-05-2020
Referentie nr:#GREB02062

Salesmanager - Venlo

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de opzet en ontwikkeling van alle (inter)nationale verkoopactviteiten van de plantenkweker en geef je leiding aan het verkoopteam.
Gepubliceerd: 15-04-2020
Referentie nr:#GREB02048

Medewerker logistiek - Omgeving Venlo

Een brede allround logistieke functie binnen een plantenkwekerij in de omgeving van Horst.
Gepubliceerd: 09-04-2020
Referentie nr:#GREB02045
Zoekt u een interessante en inspirerende baan in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek of foodsector? Green People Recruitment biedt u uitstekende carrièreperspectieven bij toonaangevende agro- en foodbedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de agro- en foodbranche. Een aanbeveling bij bedrijven via ons, werkt vaak sneller en sterker dan een eigen sollicitatie.
Zoekcriteria
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.