Inloggen

Varkenshouderij kandidaten

Product Development Manager

Regio:  Mechelen (BE) Leeftijd: 25 - 30
Opleiding: MSc en BSc Bio-Science engineering Vakgebied: Product management

Deze kandidate groeide op in een familie met een melkveebedrijf, dat later door haar broer werd overgenomen. Haar band met de agrarische sector is versterkt door BSc en MSc in landbouwengineering. Haar werkervaring bracht haar dieper in de pluimveesoftware. IT trok haar aan en nauwe samenwerking met softwareontwikkelaars maakte dat ze hun taal beheerst. Ze werkte met pluimveehouders en voerbedrijven als Product Development Manager en leidt een team van drie Product Owners en ontwikkelaars. Haar team prijst haar positieve, oplossingsgerichte, gedreven en loyale instelling. Ze is op zoek naar nieuwe mogelijkheden bij bedrijven met een innovatief en digitaal karakter dat zich op de veehouderij sector richt.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA25967.

Advies/Commercieel

Regio: Noord limburg/Oost Brabant Leeftijd: 20-25
Opleiding: Finance & Control Fontys Hogeschool Vakgebied: Landbouw/Veeteelt

Deze kandidate is net afgestudeerd aan de Fontys in de richting Finance & Control. Ze is opgegroeid op het gecombineerd bedrijf boomteelt en akkerbouw van haar ouders en zou zich het beste thuis voelen in een advies/commerciële functie in de richting landbouw of veeteelt. Wordt omschreven als hardwerkend, structureel, teamplayer, en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26103.

Regio:  Drenthe / Flevoland / Overijssel Leeftijd: 45-50
Opleiding: MAS en HBO Recht & Management Vakgebied: Veehouderij techniek

Deze kandidaat is een gepassioneerd individu met een opvoeding op een boerderij en uitgebreide ervaring in de agrarische sector, gecombineerd met diepgaand technisch inzicht. Als technisch specialist heeft hij ruime ervaring in sales. Met meer dan 20 jaar expertise als technisch commercieel specialist heeft hij bewezen records in zowel verkoop als het ontwikkelen en verbeteren van de marktpositie van productgamma's in diverse bedrijven. Hij bouwt oprechte relaties op, waarbij klanten zich gewaardeerd voelen en vertrouwen hebben in zijn inzet. Vastberaden, direct en proactief ziet hij voortdurend kansen en denkt hij mee in oplossingen voor klanten en teams. Met zijn deskundigheid en leergierigheid komt hij regelmatig met innovatieve ideeën en oplossingen. Met humor en sterke communicatieve vaardigheden overtuigt hij effectief anderen. Dankzij zijn brede ervaring en interesses is hij veelzijdig inzetbaar en een betrouwbare gesprekspartner voor klanten en collega's.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA25938.

Business Development Manager

Regio:  Antwerpen Leeftijd: 30-35
Opleiding: MSc Landbouw Engineering Vakgebied: Agromanagement

Deze kandidaat behaalde zowel een Bachelor als Master in Landbouw Engineering vanwege zijn wetenschappelijke interesse en ambitie om bij te dragen aan de landbouw. Zijn theoretische kennis paste hij toe bij zijn eerste werkgever, waar hij aanvankelijk vaak het veld bezocht en agrariërs ontmoette. Hij heeft een economisch-operationele focus en streeft naar een bredere visie. Momenteel volgt hij een deeltijd MBA voor verdere ontwikkeling. Hij is behulpzaam, flexibel en resultaatgericht. Hij wil toegankelijke businessmodellen ontwikkelen voor technologie in de agrarische sector. Als leider van projectgroepen heeft hij een leiderschapstraining gevolgd. Hij is klaar voor een nieuwe uitdaging, bij voorkeur in een hiërarchische leiderschapsrol in een nieuwe organisatie.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA25945.

Product Development

Regio:  Eindhoven Leeftijd: 20-25
Opleiding: MSc Agri Animal Science Vakgebied: Dieren & voeding

Deze kandidate is woonachtig in Eindhoven en geboren en getogen in Zuid Afrika. Heeft een grote passie voor dieren en ervaring opgedaan in het laboratorium van de grootste diervoer producent in Zuid Afrika. Ze zoekt een baan in de diervoeding of veehouderij. Het laboratorium trekt haar enorm. Kernwoorden zijn nauwkeurig, systematisch en gestructureerd. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26062.

Agrarisch technisch talent

Regio:  Eindhoven Leeftijd: 20-25
Opleiding: MSc Agri Animal Science Vakgebied: Dieren & voeding

Deze kandidate is opgegroeid op de melkveehouderij van haar ouders, waar akkerbouw ook deel van uitmaakte. Haar passie voor de sector is al van jongs af aan aanwezig. Oorspronkelijk wilde ze dierenarts worden en volgde daarom Dier- en Veehouderij aan de HAS. Ze merkte echter dat ze niet graag alleen in de boeken dook. Haar studie, inclusief een module landbouwmechanisatie, heeft ze voltooid, maar ze begon bij een recyclingbedrijf. Ze heeft een veelzijdige rol, waarbij ze zelf ook onderhoud aan trekkers en shovels uitvoert. Haar collega's beschrijven haar als vastberaden, behulpzaam, en leergierig, met een luisterend oor. In haar vrije tijd is ze actief betrokken bij een akkerbouwbedrijf, waar ze ook aan de machines sleutelt. Stilzitten is niet haar sterkste kant. Ze zoekt een rol waar ze haar technische kennis, passie voor de sector en haar sociale vaardigheden kan combineren. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26085.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.