Inloggen

Veehouderij professionals

Financieel/agrarisch adviseur

Opleiding: HAS Vakgebied: Advies

Deze kandidate heeft de HAS afgerond richting teelt met een minor in varkens en economie. Haar ouders hadden een melkveebedrijf en zelf heeft ze met haar (ex) partner een varkensbedrijf gehad. Momenteel is ze op zoek naar een functie als adviseur in de richting van duurzaamheid, financieel of veehouderij.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGREv26889

Veehouderij

Opleiding: Kok Vakgebied: Veehouderij

Deze kandidaat is geboren en getogen op een varkensbedrijf. In 2010 is hij zelfstandig met zijn vader een varkenshouderij begonnen, door omstandigheden zijn ze hier in 2014 mee gestopt. Op verschillende plekken heeft hij gewerkt als bedrijfsleider en momenteel staat hij open voor een functie in de veehouderij sector. Bij voorkeur wil hij ervaring op gaan doen in de commerciële richting.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26786  

Rundvee Specialist

Opleiding: Middelbaar Kader Melkveehouderij (DTC Oene) Vakgebied: Rundvee

Deze kandidaat heeft zowel de opleiding Vakexpert melkveehouderij MBO4 & Middelbaar kader Melkveehouderij DTC in Oene. Ze is opgegroeid op een melkveebedrijf met 90 koeien. Ze heeft nog geen commerciële ervaring maar staat er wel voor open hier in door te groeien. Maar ook werken met de dieren mag onderdeel van haar functie zijn

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26686.

Feed/Veehouderij

Opleiding: BSc Agri Animal Science  Vakgebied: Veehouderij

Deze kandidaat woont sinds een aantal maanden in Eindhoven, ze is samen permanent met haar man hier komen wonen vanuit Zuid Afrika. Ze heeft tijdens haar studie een verdieping gedaan in de insectenteelt. Ze was in Zuid Afrika werkzaam voor de grootste producent in diervoeders in Zuid Afrika waar ze laboratoriumwerk deed. Kernwoorden: verantwoordelijk, nauwkeurig, resultaatgericht, teamplayer en stressbestendig.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26062 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.