Inloggen

Vollegrondstuinbouw kandidaten

Teeltspecialist Vollegrond

Opleiding: HAS: Tuin- en Akkerbouw  Vakgebied: Open teelt

Deze kandidaat is in juli/augustus 2024 klaar met haar opleiding en is op zoek naar een operationele functie in de open teelt, ze heeft een voorkeur voor groenten, bollen of plantmateriaal. Ze is fulltime beschikbaar en wil graag in een gemotiveerd team werken. Ze woont momenteel in Wijchen maar verhuist in de toekomst naar Roermond.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG27355. 

Sales

Opleiding: MBO Vakgebied: Sales

Deze jonge kandidaat heeft enige jaren ervaring als vertegenwoordiger in de tuinbouw en zoekt een leuke nieuwe uitdaging. Hij is communicatief en gedreven en staat open voor een salespositie met een inwerktraject om zijn commerciële vaardighedenvaardigheden verder te ontwikkelen. 

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGREv27369.

Teelt & Organisatie

Opleiding: MBO+ Vakgebied:
  • Teelt
  • Sales

Kandidaat heeft als oud-ondernemer brede ervaring in de glastuinbouw. Hij is praktisch, heeft veel ervaring met aansturen van medewerkers, zowel in een productiebedrijf als in de logistiek/verpakking van AGF-producten. Hij heeft een brede interesse en kijkt zowel in sierteelt als AGF naar leidinggevende posities, maar ook als accountmanager ziet hij mogelijkheden, Hij communiceert makkelijk, heeft een breed netwerk en stapt overal op af, zodat acquisitie voor hem geen probleem is. Zijn voorkeur gaat uit naar werken in het Westland.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGREv27461.

Junior Sales of Advies

Opleiding: HAS Vakgebied: Organisatie

Deze dame heeft, ondanks haar jonge leeftijd, relevante werkervaring in de glastuinbouw als leidinggevende. Ze weet haar enthousiasme over te brengen op haar team, is ondernemend, praktisch ingesteld en gedreven. Ze zoekt een leuke uitdagende baan als bedrijfsleider met zelfstandigheid, geen combinatie met teelt. Staat eventueel ook open voor een junior sales positie.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRED27398.

Logistiek Manager

Opleiding: MBO Vakgebied: Handel en Logistiek

Kandidaat heeft veel kennis van de bloemen- en plantenhandel, zowel inkoop als logistiek. Heeft ervaring als inkoper aan de klok, is eigen ondernemer geweest en heeft een vestiging van een transporteur gerund. Heeft een breed netwerk binnen de sector. Spreekt naast Nederlands vloeiend Duits en goed Frans en Spaans. Zoekt een leuke nieuwe uitdaging in de regio Noord Limburg of Duitsland binnen de handel of logistiek van sierteelteelt producten.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26917.

Marketing Manager

Opleiding:
  • Master International Business
  • Bachelor Small Business
Vakgebied:
  • Sales & Marketing
  • Product Management
  • Business Controller

Deze professional heeft circa 10 jaar werkervaring als Marketing Specialist en Supply Chain Manager. Daarna is hij overgestapt naar een producten en componenten producent in een tactisch operationele rol als Marketing Manager. Hij staat open voor een volgende uitdaging binnen een (groot) MKB-bedrijf. Zowel een leidinggevende rol (bijvoorbeeld MT) als een specialistische functie op het snijvlak van Sales, Marketing, Product Management of Business controlling spreken hem aan. Interessante kandidaat met ervaring in de tuinbouw, vaardige communicator, gedreven en uitstekend gevoel voor business, cijfers en kengetallen. 

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJK26904.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.