graan
Inloggen

AgruniekRijnvallei

Op het agrarische bedrijf komen ze samen: de uitdagingen van vandaag en de plannen voor later. Dat vraagt om bedrijfsvoering met gezond verstand en daadkracht. AgruniekRijnvallei (AR) staat achter agrariërs, met praktische adviezen en doordachte producten. Van diervoeders en meststoffen tot melkpoeders en gewasbescherming. Ze beloven hun afnemers niet alleen resultaat maar maken het ook waar.

Daarom zegt AgruniekRijnvallei: ''Met AR aan hun zijde kunnen boeren vertrouwen op een partner die hen ondersteunt in hun agrarische reis, nu en in de toekomst''. AR is toegewijd aan het helpen van agrariërs om hun bedrijven efficiënt en duurzaam te runnen, en om samen met hen te bouwen aan een sterke agrarische gemeenschap.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de veehouderijsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de veehouderij!

Klik hier voor onze Veehouderij vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.