zaden in de aarde
Inloggen

BASF Vegetable Seeds

BASF Vegetable Seeds is een toonaangevende speler in de wereld van groentezaden, en hun toewijding aan het ondersteunen van boeren langs de gehele waardeketen is ongeëvenaard. Met een rijke expertise in de landbouwindustrie, streeft BASF ernaar om klanten over de hele wereld te helpen bij het behalen van succesvolle oogsten.

Wat BASF Vegetable Seeds onderscheidt, is hun uitgebreide portfolio van groentezaden en unieke eigenschappen die zijn ontwikkeld om te voldoen aan diverse marktsituaties en de veranderende eisen van consumenten. Of het nu gaat om het kweken van gewassen voor lokale markten of om te voldoen aan de vraag naar specifieke eigenschappen, BASF biedt op maat gemaakte oplossingen om boeren te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de tuinbouwsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de tuinbouw! 

Klik hier voor onze tuinbouw vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.