blauwe bessen
Inloggen

Berry Packing Service

Berry Packing Service, als onafhankelijk pakstation voor zachtfruit, staat bekend om haar indrukwekkende capaciteit en expertise. Jaarlijks verwerken ze miljoenen kilo's bessen in een ultramodern magazijn van 11.000 vierkante meter, dat is uitgerust met de nieuwste sorteer- en verpakkingsmachines, inclusief een digitale high-speed sorteermachine. Met een koelcapaciteit voor maar liefst 2500 pallets beschouwen ze zichzelf met recht als een van de meest geavanceerde zachtfruit pakstations in heel Europa.

Berry Packing Service is uw toegewijde partner voor het efficiënt en nauwkeurig verwerken van zachtfruit, ongeacht de schaal van uw operatie. Hun ultramoderne faciliteiten en hooggekwalificeerde team stellen hen in staat om aan de meest veeleisende eisen te voldoen. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de tuinbouwsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de tuinbouw! 

Klik hier voor onze tuinbouw vacatures!

Schrijf je bij ons in! Door je in te schrijven kun je sneller solliciteren en krijg je inzicht in al je sollicitaties. Na de inschrijving nemen wij contact met je op en gaan we proactief op zoek naar een baan die bij jou past!

Schrijf je hier in!

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.