Inloggen

Conveni

Conveni heeft zich toegewijd aan het veroveren van de markt in de wereld van gemaksvoeding. Het bedrijf levert hoogwaardige gemaksvoeding aan supermarkten en groothandels. Het assortiment van Conveni omvat ambachtelijke pizza's, (pasta)sauzen en een breed scala aan Aziatische en Italiaanse gerechten. Met andere woorden, Conveni staat bekend om de levering van vers bereide maaltijden die in heel Europa gewaardeerd worden.

Met een sterke focus op flexibiliteit, innovatieve inzichten en ecologisch verantwoorde keuzes, streeft Conveni voortdurend naar ongeëvenaarde ambachtelijke kwaliteit. Het begrijpt dat succes in de wereld van gemaksvoeding draait om het voldoen aan de veranderende behoeften van de moderne consument.

Ontdek hoe Conveni de normen voor gemaksvoeding herdefinieert en verken het assortiment dat de markt verovert. Conveni streeft naar een smakelijke en duurzame toekomst.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Schrijf je bij ons in! Door je  in te schrijven kun je sneller solliciteren en krijg je inzicht in al je sollicitaties. Na de inschrijving nemen wij contact met je op en gaan we proactief op zoek naar een baan die bij jou past!

Schrijf je hier in!

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.