windmolens
Inloggen

Enova

Enova is een veelzijdig bedrijf dat actief is in verschillende markten, met expertise variërend van het monitoren van multi-sites tot het efficiënt aansturen van windmolens en vrieshuizen. De geavanceerde Enova-stuurtechnologie wordt bijvoorbeeld ingezet om de temperatuur te reguleren in de koel- en vrieshuizen van een wereldwijde marktleider. Deze opslagfaciliteit biedt een indrukwekkende opslagcapaciteit van ruim 4.700.000 kubieke meter voor koel- en vriesproducten.

Enova is de betrouwbare partner die geavanceerde stuurtechnologieën levert om processen efficiënter te maken en prestaties te optimaliseren. Met een brede expertise in diverse sectoren, waaronder de opslag en distributie van koel- en vriesproducten, biedt Enova op maat gemaakte oplossingen om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen. Ontdek hoe Enova uw operationele processen kan verbeteren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen met innovatieve stuurtechnologieen.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.