windmolens
Inloggen

Enova

Enova is een veelzijdig bedrijf dat actief is in verschillende markten, met expertise variërend van het monitoren van multi-sites tot het efficiënt aansturen van windmolens en vrieshuizen. De geavanceerde Enova-stuurtechnologie wordt bijvoorbeeld ingezet om de temperatuur te reguleren in de koel- en vrieshuizen van een wereldwijde marktleider. Deze opslagfaciliteit biedt een indrukwekkende opslagcapaciteit van ruim 4.700.000 kubieke meter voor koel- en vriesproducten.

Enova is de betrouwbare partner die geavanceerde stuurtechnologieën levert om processen efficiënter te maken en prestaties te optimaliseren. Met een brede expertise in diverse sectoren, waaronder de opslag en distributie van koel- en vriesproducten, biedt Enova op maat gemaakte oplossingen om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen. Ontdek hoe Enova uw operationele processen kan verbeteren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen met innovatieve stuurtechnologieen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de duurzaamheidssector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de duurzaamheid-sector!

Klik hier voor onze Duurzaamheid vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.